עזרה לחדש בתחום

Archos man

New member
עזרה לחדש בתחום

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רולרבליידס טובים, במחיר סביר. האם אוכל לקבל המלצות? ומהי החברה הכי טובה כיום? ואיפה מומלץ לקנות? תודה לעונים!

המלצה ../images/Emo13.gif

לך לחנויות המתמחות בכך תמדוד ותבדוק ותראה מה שמתאים לך...אני מכיר שתי חנויות אחת בר"ג ברחוב בן גוריון 8 שנקראת אטלנטיס, והשניה בברנר 1 פינת אלנבי והיא נקראת Endlessroll. חברות מומלצות Fila, Seba, K2 ויש עוד סוגים אני מניח... תלוי גם לאיזו מטרה אתה רוצה את הרולר ? אם לפעלולים או אם להחלקה חופשית או החלקה מהירה וכו'. ממליץ לך לקנות רולר טוב ואיכותי ולהשקיע קצת יותר אם אתה באמת מתכנן להחליק ולהתמיד
...ולא רולר זול שעשוי לגרום לך לוותר על העניין.

orititit

New member
אני חושבת שK2

זאת אחלה חברה... תראי לקנות בחנויות האלה זה המון כסף אני יודעת מאחר וקניתי... יש לי חברה שמוכרת רולרים חדשים לגמרי של K2 מידה 40.5 אם זה מתאים לך את יכולה בכיף לבוא למדוד חבל להשקיע 1000 שקל + תבואי תראי :)

orititit

New member
סליחה לא שמתי לב שאתה גבר

ככה שאתה יכול לבוא בכיף למדוד.. תבוא ותראה ואם לא יש מקום שמוכר רולר בהרבה יותר זול מכל החנויות עשיתי סקירה ממש מקיפה

orititit

New member
http://roller.co.il/

כדי לך לבדוק המחירים שם ממש הוגנים ואני לא קשורה אליהם לא עובדת שם ולא כלום

לבלל

New member
המחירים שם באמת לא רעים רק קח בחשבון

שהדגם שך חברת רולרבלד אני לא יודע מאיזה שנה הוא והשניים של סלומן הם במינימום מ2006 ועם אתה באמת רוצה K2 אז תקח או את ה MOTO או את ה MOTO 90 עם כי גם הם מתחילת 2008 -אבל המחיר שלהם נחמד(אני לא בטוח אבל אני חושב שבאטלנטיס הם עושים הנחה גדולה על דגמים של 2008 ככך ששוה לבדוק שם ליפני ) אני כן ממליץ לך לבדוק את החנויות המקצועיות יותר כי לדעתי רולר ראשון לא כידי לקנות באינטרנט בגלל שהמידות שונות אז משלמים קצת יותר אבל מקבלים יותר ידע בכל מקרה כל יום חמישי בשעה 21:00 +- בפ"ת ברחבת החלק שפארק שליד הקניון הגדול נפגשים מחליקי חדשים ויש גם וותקים שעוזרים ללמוד את הצעדים הראשונים

Archos man

New member
אז לסיכום

עדיף של חברת K2, הדגמים החדשים? רק קח בחשבון שפעם הסעתי קצת, אבל אני לא מנוסה.

לבלל

New member
לסיכום

עם אתה קונה מהאתר אז רק את ה K2 שאמרתי מקודם)אבל אני לא ממליץ לך מאחר וזה רולר ראשון שלך ועדיף שתמדוד ליפני שאתה קונה(רולר אמור לשבת עליך בולוהמידות שונות מנעלים)לכן הייתי ממליץ לך לבקר אלקס באנדלס רול /אטלנטיס (לי יש ניסיון רק אנדלס רול אבל הבנתי שגם באטלנטיס יש שרות סבבה אצל פבל עם אני לא טועה)

orititit

New member
אתה כן יכול למדוד אצלהם

אבל אתה תצטרך לנסוע לבת ים ולדבר איתם לפני לראות אם יש להם את אותו הדגם

לבלל

New member
עם כך אז סבבה ;)

טיפ קטן הרולר אמור לתפוס חזק את הרגל אבל לא לעצור את הדם

תכףאשוב

New member
זה לא טיפ קטן

זה טיפ גדול. הרולר צריך להתאים לרגל. יש מספר דגמים (כדוגמת הסבה) שהרולר מגיע עם ריפוד עבה - ואז הוא צריך ללחוץ על הרגל כשהוא חדש. (אחר כך הריפוד נמעך לפי הצורה של הרגל, ויש יותר מקום בפנים).

לבלל

New member
כן אבל הוא הולך למדוד K2 בחנות ההיא

לגבי סבה אני מסכים איתך

לגבי ה-SEBA

בתוך הנעל הרי יש עוד נעל קטנה כזו כשהיא חדשה היא לוחצת מאוד על הרגל עד כדי ממש סבל... זה אחד מחבלי הלידה של הנעל הזו...אחרי כמה עשות שעות החלקה הנעל הפנימית מתרככת ולובשת את הצורה של כף הרגל וזה הופך לנעים משמעותית יותר. אם הנעל עוצרת את הדם סימן שאו שהיא סגורה הרבה יותר מידי חזק.. או שהיא פשוט קטנה ולא מתאימה לרגל. יש הבדלים תהומיים בין ה-SEBA שהיא נעל קשה לבין נעל פיטנס כמו K2 או FILA שהם נעליים רכות יותר.לכל אחת יש את היעוד שלה היתרונות והחסרונות שלה.

לבלל

New member
מסכים עם כל מילה ואוסיף

גם לFILA יש חבלי לידה בדגמים המתקדמים יותר אבל הם לא משתווים לחבלי הלידה של הסבה (הרבה יותר זמן) אין לי ניסיון עם K2 אני ויש לי נסיון(ואני ממש ממליץ) עם FILA (עם דגם מתקדם - NIGHTHAWK 18+)

יש לי זוג FILA

M100 מהסדרה החדשה ולעומת ה-SEBA ה-FILA הן חלום חחחח אבל אין מה להשוות בין השתיים. הקשה מחזיקה את הרגל עשר דרגות מעל אבל היא כבדה יותר ופחות נוחה מהפילה. והפילה הרבה פחות יציבה למרות הנוחות והמשקל הזעום. אחת בנויה יותר לסללום וכל מיני שטיקים והשניה יותר לפיטנס והחלקה.

לבלל

New member
היום נסעתי על סבה פעם ראשונה

היה כואב אבל כיףףףף לאלה הרולר השניות שלי הם הנייט הוק (ונסעתי על ה M100 של אח שלי ) תשמע הם פשוט בעלי יעוד שונה בתחליט אבל עם אתה לא יודע ליסוע (כלומר מתחיל עדיף שהכף תהיה יותר קשה מהכף של ה M100 (או הנייט הוט-הם זהות)כי אחרת אתה תהרוג את הכף תהיה לך קריסה וכתוצאה אתה לא תהנה אני לא חושב שמתחיל צריך להתחיל עם סבה (זה יותר מידי קשה וכואב )אבל כל נעל פיטניס שהיא קצת על הממוצע תספיק

אני דווקא חושב שאין בעיה.

אמנם זה שוק בהתחלה ואתה סובל אבל באורח מוזר לחבר שלי גם יש את אותה הנעל ולו לפי מה שהבנתי לא מפריע. מה שטוב בסבה זה שהיא תופסת את הקרסול בצורה מעולה, כמה שהפיטנס קלה ונוחה היא קצת מפחידה באחיזה שלה את הרגל. אבל מה לעשות אי אפשר לקבל גם נוחות וגם נעל שמחזיקה את הרגל זה לא הולך ביחד. אבל אני גם מסכים שבשביל התחלה אם לא יודעים אם מתמידים נעל פיטנס ממוצעת תעשה טוב את העבודה.

למעלה