עזרה לחברה

אנישירי

New member
עזרה לחברה

חברה שלי ילדה בשבוע 26, והם יוצאים מחר הביתה !!! מחפשת עזרה בכל הקשור בקניית מוצצים קטנים ובקבוקים לפה הקטן. אשמח להצעות. שירי החברה

בשעה טובה לחברה שלך

תדאגדי שאחרי שהיא תתחיל לנשום שהיא תבוא לבקר אותנו. לגבי השאלות שלך- בקבוקים אנחנו השתמשנו באוונט עם פקק איטי מרגע השיחרור. מוצצים- יש מוצצים מגומי שמיועדים לפגים- אפשר לקנות אותם בשילב. אבל מהר מאוד הם עוברים למוצצים רגילים. בפגיה היא לא נתנה מוצץ? בכל אופן שיהיה קל והמון בהצלחה לחברה שלך.

מיכל שמ

New member
אם מעניינת אותך כתובת שבה קונים

טיטולים מיוחדים לפגים אז יש חנות בפתח תקוה שבה יש טיטולים עד משקל קילו ומקילו עד שלושה קילו שאצלי פשוט הצילו את המצב .כי אצלי נולדו בחורף והטיטולים הכי קטנים היו ענקיים עליהם והכל היה רטוב . אז תגידי לי אם מעניין לכם ואחפש למענכם את הכתובת.

אנישירי

New member
תודה

היום הם יצאו הביתה, אני מחזיקה אצבעות שמישהו מהם הצליח לישון קצת אשמח לכתובת והרבה הרבה תודה על ההענות. סיפרתי לה על הפורום והיא שמחה לשמוע על קיומו, אני מקווה שהיא תצטרף. שירי החברה

מיכל שמ

New member
חנות הטיטולים לפגים נמצאת ב......

כל-בו פ"ת רשת מור שטמפפר 35 פתח תקוה :כתובת 49290 :מיקוד 03-9312396 :טלפון 03-9312396 :פקס

yehiamm

New member
ניו-פארם בקניון ערים - כ"ס

קנינו פיטמות של גרבר לגיל 0-3 ח´ (לייטקס פשוטים ב 8 ש"ח לזוג) והילד הפסיק להחנק כל פעם שאנחנו מאכילים אותו. יש שם גם בקבוקים פשוטים של NUK ב 10 ש"ח (מבצע במקום 15). אוכל: NeoSure של סימילאק יותר זול בסופרפארם בצומת ירקונים מאשר בסופרפארם בקניון רננים - למשל.

למעלה