עזרה לזהוי צמח אני משער שזאת שיטה ,לא יודע מאיזה מין
א איתן em New member 24/5/06 #7 נ.ב בהתחלה כדור הפריחה לבן,לאחר מכן נהפך לצהוב חיוור מאוד,עם סומק קל של כתום או וורוד
א אדם ק New member 24/5/06 #11 יש עץ כזה בשכונתי ../images/Emo6.gif אך איני יודע את שמו (אני ישאל את אבא שלי הוא בטוח יודע הוא שתל אותו לפני 10 שנים בערך...) לא נראה לי ממש מתאים לבונסאי... גידלתי כמה שנבטו לי בעציצים... הזרעים (תרמילים) עפים לכל מקום, יום טוב
יש עץ כזה בשכונתי ../images/Emo6.gif אך איני יודע את שמו (אני ישאל את אבא שלי הוא בטוח יודע הוא שתל אותו לפני 10 שנים בערך...) לא נראה לי ממש מתאים לבונסאי... גידלתי כמה שנבטו לי בעציצים... הזרעים (תרמילים) עפים לכל מקום, יום טוב
א איתן em New member 24/5/06 #12 אדם תודה על המידע- היום "טפלתי' בעץ הזה,התחלתי להנמיך אותו,נכון לעכשיו , כשהוא בעציץ ,לא נתקלתי בבעיות
אדם תודה על המידע- היום "טפלתי' בעץ הזה,התחלתי להנמיך אותו,נכון לעכשיו , כשהוא בעציץ ,לא נתקלתי בבעיות
F funis New member 24/5/06 #14 אכן אלביציה יש לי באזור השתלים 2 עצים כאלה שזרעתי מזרעים והשנה העצים פרחו
א איתן em New member 24/5/06 #15 תודה לכולם על הזיהוי,אני רץ לבדוק עכשיו מה נכתב על האלביציה בםפרות המיקצועית