עזרה להומו המתחיל

ItsikH

Member
אני רוכב כביש
סיכון מחושב ולמען מטרה מוגדרת, זה כן. מה תרוויח מזה שתתעמת עם טרדנים שעלולים להיות אלימים? אם יש לך יסוד סביר להניח שאין סכנה מיוחדת, ושאתה יכול להתמודד - אז תוכל גם להרוויח. אחרת - לא שווה את הסיכון. ד"א גם אם אתה מפסיד במידה מסוימת, עדיין החוויה שעמדת על שלך היא מעצימה.

ItsikH

Member
יש הבדל בין השניים ראשית - הפסד ורווח לא ממש מדידים, כי מרכיב חשוב ברווח הוא התחושה הסובייקטיבית שלך, וזה דבר שאתה לומד עם הזמן - מה גורם לך להרגיש טוב יותר. אבל העיקר הוא התרחיש שאתה מתאר: אם אתה חי בסביבה שמתנהלת כך, בריאותך - הפיזית והנפשית - מחייבת שתמצא סביבה טובה יותר עבורך. יש אנשים שיותר קל להם בסביבה כזו - אבל אתה ואני לא כאלו וככל הנראה גם לא רוצים חברים כאלו... ברוב המקומות אין סיבה לחשוש מאלימות בתנאים רגילים, אלימות - היא יוצאת הדופן.

ronyl3

New member
עזרה להומו המתחיל

שלום, לפני פחות מחציש נה יצאתי מהארון. מעניין אותי לשאול: איך פאקינג מתמודדים עם ההערות של ילדים אהבלים שנטפלים אליך ברחוב. זה קרה אתמול: בתחנת אוטובוס, עמדתי מקשיב למוסיקה באייפון. חברות ילדים (כיתה ח') באו, שואלים "אתה הומו?". לא ברור לי למה. אני לא מהמוחצנים. אמרתי כן. ומשם זה המשיך "מצצת זין?" "התחת שלך נפוח מרוב שזיינו אותך" ( התחת שלי ממש לא נפוח! החולצה שלי סתם עלתה קצת למעלה), "התחרמנת פעם על אבא שלך?" וכל זה שבין לבין הם דואגים לצעוק "הומו" "הומו" .. לא יכלתי ללכת משם כי חיכיתי לאוטובוס. ניסיתי להתעלם כמה שאני יכול, אבל קשה לי אז הייתי חייב לזרוק להם הערות בין לבין..מה שהחמיר את מצבם של ההומופובים הקטנים הבלתי נסבלים.... מה עושים? איך מתמודדים עם זה? אני יודע שאמור לא להיות איכפת לי,אבל באמצע הרחוב זה משפיל ומעצבן .. וככל שני מבליג יותר אני מתעצבן יותר מבפנים :/ מה אתם הייתם עושים? אשמח לתשובות רציניות..

בהמות

כתבתי בהתחלה "יימח שמם" ומחקתי. איך מתמודדים? מחכים שיגיע האוטובוס, ואז ממש שני מטרים לפני שהוא מגיע, אתה דוחף אותם והם נמחצים מתחת לגלגלים של אגד.

איזו סיטואציה לא נעימה..

שלא לדבר על כך שהיא משפילה. אני מצטער שהיית צריך לעמוד בזה. לדעתי זו היתה טעות לזרוק להם הערות, וזו היתה טעות מלכתחילה גם להגיד להם שאתה הומו. לא כי זו בושה - אלא כי ברור לאן השיחה הולכת להגיע.. אף אחד לא יבוא לשאול אותך אם אתה הומו לפני שהוא שואל אותך לשם שלך. ברור שכל מה שהם רצו להתעסק בו הוא הנטייה המינית שלך.. לכן היה מיותר לענות להם לחיוב. שוב, זה כל כך מצער אותי.. זו סיטואציה ממש קשה..

חוץ מלהיות פיקח, אין מה לעשות

אם היו ניגשים אלי חבורת נערים בני 13 ושואלים - הייתי חושב למה הם שואלים ? 1. כדי להקניט ולהציק 2. כדי למצוא נשמה אחות בוגרת שאליה ישאו עיניהם 3. כדי למצוא עילה להתפרצות אלימה 4. כדי להציע לי אורגיה מטורפת אילו גם אתה היית חושב על ראשית לכל, איזה תשובות היית בוחר ?

אוהדאדם

New member
נורא, פשוט איום ונורא

אני ממש מצטער לשמוע את זה. אני לא יודע אם יש דרך לעזור, אני לא יודע מה להגיד מלבד זה שבטח נזקקת לאומץ עצום כדי להמשיך לעמוד שם. לא בטוח שהייתי ממשיך לעמוד שם בשקט ולחכות לאוטובוס בזמן שקבוצת גורי בהמות מדברים אליי ככה.

Wrecker

New member
במצבים כאלה צריכים משפטים שנונים בכיס

למה בא לך עלי? אני לא בקטע שלך.. ובכלל להיות מחוץ לארון לא אומר שחייבים להגיד כן! גם אם תגיד לא זה לא שתבגוד בעצמך או משהו, זה פשוט לא עיניינם.

ronyl3

New member
"המשפטים השנונים" זה בדיוק מה שהוביל לשם:

ילד: "אתה הומו" אני: " כן, למה אתה בקטע?! בוא מאחורי העץ". ומשם זה נמשך ונמשך.. אני את המסקנות שלי הסקתי. ו"המשפטים השנונים" זו דרך שלא הייתי ממליץ לאף אחד..

Uri04

New member
ללמוד קרב מגע ולדפוק להם מכות

למרות שאהבתי גם את תגובת ה"לזרוק אותם מתחת לאוטובוס"... לא, ברצינות - כמו שכבר חלק הגיבו לך, בחיים צריך להיות לא רק צודק, אלא גם חכם. אז קודם כל - באמת שאין טעם לענות להם. אפשר גם (וזה עובד לי טוב כשלא בא לי ממש לדבר עם מישהו זר שפותח איתי בשיחה) לחקות מבטא אמריקקי ולהגיד בעברית רצוצה: "וואט? אני לא מדברת זה עברית". ואם גם זה לא עוזר, אפשר תמיד להתחיל שיחה בפלאפון ולזוז טיפה הצידה. הם יאבדו עניין דיי מהר.

Brady

New member
אז רגע, אני אמור להבין מזה שהם בעצמם מתחרמנים

מאמא שלהם? הרי כל רעיון ההתחרמנות מהורה ברור בשבילם. הרמת הגבה הייתה רק על כך שאתה כביכול עושה את זה עם אבא מניאקים חולים... רוני, אין באמת דרך מהירה לטפל בזה. לי לא הציקו אף פעם בקשר להומואיות שלי (בעיקר כי לא ידעו/ניחשו, לא כי גדלתי באיזו אוטופיה), אבל כן הציקו לי בעבר, מסיבות אחרות. אם אתה חזק פיזית, נותנים להם מכות (אלא אם כן הם צעירים ממך בהרבה... אז החוק לא יאהב את זה
). אם אתה פחות חזק, אפשר רק לפתח עור של פיל עם הזמן. בעצם, אולי עדיף לבחור באופציה ב' גם אם יש לך סופר-שרירים. זה רק יכול לעזור לך בעולם העסקים בעתיד

lord peace

New member
מניסיון אישי תתעלם

אחר כך אתה תתצחק עליהם שהם יבואו לנקות לך את הוילה או שהם יתקנו לך את המרצדס במוסך. :] הילדים האלה הופכים להיות הזבל של החברה הישראלית ואתה הרבה יותר חכם מהם אז תתעלם ותשתדל להתרחק מסביבתם שלא יהיה להם סיבה לפתוח את הפה כי זה אף פעם לא נעים שמתנהגים אליך בביריונות. בהצלחה...

ItsikH

Member
מילת אזהרה
הילדים של היום... יש מצב שלמישהו יש סכין בכיס וזה עלול להגמר רע. התגובה התקיפה היחידה היא התגרות נגדית כפי שהוצעה כאן (בא לך עלי? אמא שלך מחרמנת אותך? וכאלה) - אבל זו בדיוק תגובה שעלולה להגרר להתפרצות אלימה. אין דרך לדעת מה התגובה המתאימה אלא שיקול הדעת שלך - אם אלו ילדים זרים לגמרי בסביבה שאינך מכיר, הייתי מסתפק בהכחשה מראש (לא ענין של ארון/לא ארון, פשוט מסוכן מדי).

Wrecker

New member
זה גם נכון, אז יש עוד דרך אמיצה..

יש לי איידס ואם תתקרב אלי אתה עלול להדבק ולמות! אני מבטיח לך שהילדים האלה ירוצו כאילו אין מחר...

למעלה