עזרה לגבי עו"ד

sarit1980

New member
עזרה לגבי עו"ד

שלום שמי שרית. הסיפור שלי הוא כזה, לפני שנתיים עברתי ניתוח בבלוטת התריס עקב גידול סרטני, במהלך האשפוז מצאתי עו"ד שמתמחה ברשלנות רפואית(בגלל הניתוח יש חשש לרשלנות) הלכתי אליה לפגישת ייעוץ והכלח היה נראה לי טוב ויפה, חתמתי על ייפוי כוח ועל חוזה בינינו. היא אמרה לי שאני צריכה לחסוך סכום מסויים בשביל רופא מומחה, וברגע שיהיה לי את הסכום הנדרש ליצור איתה קשר והיא תנחה אותי הלאה. לפני כחודשיים לאחר שאמרתי לה שיש לי את הסכום הדרוש היא אמרה לי ללכת לרופא מומחה ואז ליצור איתה קשר בשביל לראות לאן נושבות הרוחות. אבל מאז היא מתעלמת מהשיחות שלי, אני מתקשרת היא אומרת לי בן של חברה שלי נפגע בתאונה אני לא יכולה לדבר, שבועיים אחרי זה אני שוב מתקשרת והיא עושה לי אני בדרך לפישה אני יחזור אליך,והיא לא חזרה, יומיים לאחר ראש השנה התקשרתי שוב אמרה לי שהיא חולה,ומאז כל פעם שאני מתקשרת היא לא עונה,השארתי לה הודעות במשיבון ואפילו שלחתי לה פקס אבל אין תגובה. אי לכך אני רוצה להחליף אותה. ומה שבעצם אני רוצה לדעת זה מה אני עושה עם כל מה שחתמתי,ייפוי כח וכל זה? האם אני יכולה ללכת לעו"ד אחר בלי חשש? חשוב לי לציין שאני לא שילמתי לה כלום בכל השנתיים האלה שהייתי איתה "בקשר". מה אני אמורה לעשות במצב כזה? למי לפנות? אודה לכל מי שייתן עצה.

שלחי לה הודעה על סיום ההתקשרות

שלחי לה מכתב המודיע לה כי את מסיימת את ההתקשרות עימה ומבטלת את יפוי הכח עו"ד אחר יוכל לטפל בתביעה

sarit1980

New member
אבל...

ובשביל לבטל את הייפוי כח אני אמורה לשלם סכום מסויים? ואיך נעשה הביטול של ייפוי הכח?

aeed

New member
תשובה

כפי שהציעו לך תשלחי לה מכתב מנומס שאת מבטלת את יפוי הכח. אם תחזור אליך ותבקש תשלום תנסי להגיע אתה לתשלום סמלי על ייעוץ, איני מאמין שתדרוש ממך כסף, אבלללללללללל יכול להיות

למעלה