עזרה לגבי עגלת תאומים

מרבכהן

New member
עזרה לגבי עגלת תאומים

הי,
אשמח לעצות בנוגע לעגלת תאומים צרה.
האם למישהו יש נסיון עם עגלת רכבת/קומות? האם הילד שיושב למטה מאחור לא בוכה בגלל זה? איזה סוג של עגלת רכבת מומלץ?

לגבי עגלת תאומים (לא רכבת) האם יש למישהו נסיון עם בייבי מונסטרס/קוקו ביבה/באגי מאונטיין ? האם כשהילדים גדלים הטיולון לא קטן/צפוף להם מידי? האם העגלה עוברת במעליות, פתחים של דלתות וכו?

אשמח להמלצות ושיתוף מידע מנסיונכם האישי.

מתייחסת רק לגבי הקוקו ביבה
כיוון שרק איתה היה לי ניסיון אישי - הטיולון לא היה צפוף לילדים שלי. הם ממוצעים מבחינת גובה ומשקל והיה להם מספיק מרווח.
אבל - אם אני לא טועה לאחרונה צמצמו את הרוחב שלה, ואני לא יודעת בכמה ועד כמה זה משמעותי. אולי יהיו פה אמהות שיש להן את הדגמים האחרונים ויוכלו לומר.
מבחינת עבירות - קחי בחשבון שעגלת תאומים היא תמיד בעייתית יותר. אם יש פתחים קבועים שאת צריכה לעבור דרכם (כניסה לבית, מעלית, כניסה לבית ההורים וכו' - כדאי למדוד את רוחבם ולראות שמסתדר לך... ).

fialka3

New member
לי יש קוקו ביבה חדשה

כזאת http://www.biba-baby.co.il/product/עגלת-kookoo/
יש לי ניסיון קטן מאוד - ילדתי לפני שבועיים, אבל בינתיים אני מאד מרוצה ממנה. רוחב מעלית שלי 80 ועוברת שם בקלות. גם בדלת של הבית ובחניות. היא קלה ונכנסת לאוטו יחסית קטן שלי - יונדאי I20
אני אחרי ניתוח, אז עוד לא ניסיתי לקפל ולהרים אותה בעצמי, אבל אצל אחרים זה יוצא בקלות
אם יש לך עוד שאלות לגבי העגלה, אענה בשמחה

למעלה