עזרה לגבי משפחה

עזרה לגבי משפחה

שלום רב, אבי נפטר ואני ומנסה להבין איך אוכל להרכיב אילן יוחסין מלא עם מידע שאוכל לאתר עם משפחתו, אבא טען שהם עלו מסוריה ואחותי אמרה לנו מטורקיה.. כיוון שגם הוריו נפטרו אין מי שיאשר לנו את הפרטים האלו ולכן אשמח לקבל הכוונה לאתר מסויים או מקור טלפוני... ( ניסיתי את האתר של בית התפוצות אך לא הגעתי לתוצאות ) תודה, הילה

Ohle74

New member
סוריה....

לא התעמקתי, אבל נדמה לי שיש עיר בשם סוריה בטורקיה (?) ונדמה לי שגם הכרתי מישהו שעלה משם (אינני זוכר מי). בהצלחה.

חוה3

Member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לפורום שורשים משפחתיים. נשתדל לעזור ככל יכולתינו, אך כדי שנוכל לעשות זאת מומלץ לקרוא את ההודעה בצד שמאל "צעדים ראשונים בפורום-שאלות ותשובות" ולאחר מכן לחזור אלינו עם מירב הפרטים. בהצלחה

yaelag

New member
חוה שלום. הצעת לי בעבר לעיין בקישור

שנתת לי על משפחת Fruhauf בארה"ב. הם בעלי מפעל לייצור מדים. אז, לא חשבתי שיכול להיות קשר (עכשיו לא ברור לי אפילו למה חשבתי כך) אבל תוך עיון חוזר באתר שלהם, השבוע החלטתי לפנות אליהם. כתבתי דוא"ל ואני מקוה לתשובה כלשהי. סב סבי מוצאו מהעיר Kenes ואילו אביו, ששמו היה Herman Fruhauf אינני יודעת מהיכן היה. יתכן שבדורות קודמים היו מפולין, כמו בני משפחת פריהאוף שבארה"ב. מה ששכנע אותי לכתוב להם הוא שמו של מקים החברה - Herman Fruhauf בדיוק כשם אבי-סב-סבי. תודה לך על הקישור, חוה. יעל

yaelag

New member
היללית, כדאי לך לקרא את המדריך

לגניאולוג מתחיל פה בפורום ואז תדעי איך להתחיל. כמו כן כדאי לך להתחיל בלחפש בגוגל את שם משפחתכם, זה יכול להביא תוצאות מעניינות וגם זו יכולה להיות נקודת התחלה. רבים מאנשי הפורום למדו שלא כל הפרטים שסופרו לנו על ידי הורים, סבים וכו' הם מדוייקים. לראיה ארץ העליה של אביך.

למעלה