עזרה לגבי מונח

maverick 42

New member
עזרה לגבי מונח

שלום לכל הרקדנים!
אני מתרגם מסמך לאנגלית, ועלי לתרגם את הקטע הבא: שני בזירה, יום שני, 27/11, 21:00 בשני בזירה לומדים ורוקדים ריקודי זוגות שורות וכל הזמנים, עם צוות סופרדאנס. מוסיקה: ריקוד מושחת. כניסה: 35 ש"ח מישהו יודע מה זה "כל הזמנים"? מה זה אומר בדיוק? אם מישהו יודע מה זה באנגלית אפילו, אני בכלל אהיה מאושר
, אבל גם הסבר יספק אותי מאוד. תודה רבה!

LunaNegra

New member
תרגום

ההתייחסות בעולם הריקודים הסלוניים לסגנונות "כל-הזמנים" נקראת FREESTYLE

XUXA141

New member
זה לא להפך?

כי בדרך כלל כשאומרים "כל הזמנים" מתכוונים לריקודים סלונים, ולהם יש קודים וכוריאוגרפיה מאד מדויקת, כך שזה בטח לא "סגנון חופשי", לא?

LunaNegra

New member
תגובה

ההתייחסות בארץ לריקודי "כל הזמנים" כאל ריקודים סלוניים היא שגויה. בקטגוריית הריקודים הסלוניים בסגנון אירופי נרקדים ואלס אנגלי, ואלס וינאי, קוויקסטפ, פוקסטרוט וטנגו, ובלטיניים אמריקאיים רומבה, פסדובלה, גיי'ב, צ'ה צ'ה צ'ה וסמבה. לעומת זאת, החלוקה אינה קיימת בריקודי כל הזמנים , שם נרקדים הסלואו, ואלס, סלסה, צ'ה צ'ה, מרנג'ה, דיסקו זוגי וכו' ללא קוד לבוש, כוריאוגרפיה, או תוכנית הוראה מסודרת.

roy3171

New member
טוב אין את זה בחו"ל

"ריקודי כל הזמנים" כמו שאנחנו מכירים את המושג בארץ, הוא המצאה ישראלית שמבוססת על הסבת סגנונות לטיניים וסלוניים לעולם הפריסטייל, בשילוב עם כוריאוגרפיות לריקודי שורות בסגנונות שונים. ולכן אין תרגום ישיר לאנגלית שממחיש את העניין, וצריך להסביר אותו, משהו בסגנון: Varied partner and line dances, based on latin, ballroom and freestyle dances.

roy3171

New member
תיקון ללינק

הסבר על עולם "ריקודי כל הזמנים" ורשימת מקומות...

mcFLAME

New member
ריקודי כל הזמנים

פשוטו כמשמעו- ריקודים מכל הזמנים למשל סגנון שנות ה 70,שנות ה 60.אפשר לתרגם את זה ריקודים מכל הזמנים dance of/from all time/period נראה לי יותר נכון לכתוב period כיוון שפירוש מילה זו היא "תקופה" ואז התרגום יוצא ריקודים מכל התקופות. אבל מי אני שאחליט? אני לא דוברת אנגלית. ממליצה לך להתייעץ עם דובר אנגלית.... אגב מה שאתה מדבר עליו זה בירושלים... וגם אני הולכת לשם(אני צודקת נכון?)

למעלה