עזרה לגבי האיפוד

amarco

New member
עזרה לגבי האיפוד

אני משתמש חדש באיפוד ורציתי לדעת כמה דברים: 1. האם ניתן לשמור תיקיות בתוכנת האיטון? בכל פעם שאני מוסיף תיקיה היא פשוט נפתחת לתוך התוכנה ומתערבבת עם שאר השירים. כיצד ניתן לפתור בעיה זאת על מנת שיהיה קל יותר לנווט בין השירים. 2. חלק מן השירים שהורדדתי מכילים מידע לגבי השיר וחלק לא כיצד ניתן להוסיף מידע (לדוגמא סוג מוזיקה אומן ואלבום) לשאר השירים? 3. רוב השירים שאני שומע הם בעברית תוכנת האיטון תומכת בעברית אך האם אלי לשנות את כל השירים והמידע עליהם לאנגלית על מנת שאני יוכל לראות אותם באיפוד??? ואם כן האם יש דרך מומלצת לעשות זאת אשמח עם תענו לי במהרה תודה מראש אלון

צביקה ה

New member
מהמעט שכבר הספקתי להכיר

לגבי שאלתך הראשונה, לא ממש נתתי עליה את הדעת משום שאני מחפש בדרך כלל את השירים לפי האמן המבצע אז אני אעבור לשאלתך השניה. ניתן למלא את הפרמטרים ב3 אופנים: 1. על ידי הקשה מהירה של הכפתור השמאלי בעכבר על הפרמטר אותו אתה רוצה למלא. הממשבצת הופכת לבנה ואז אפשר להקליד מה שאתה רוצה (אם תקיש הקשה קצת איטית השיר יתנגן). 2) הקשת לחצן ימני של העכבר על שם השיר. האפשרות הראשונה בתפריט שנפתח לך היא GET INFO. בחירת האפשרות הזו פותחת חלון שבו אתה יכול למלא במרוכז את כל הפרמטרים של השיר. 3) ניתן לעשות אותו דבר כמו 2 למספר שירים על ידי בחירת השיר הראשון לחיצה על SHIFT ובחירת השיר האחרון. עכשיו תקיש על לחצן ימני והחלון שנפתח יעדכן את כל הבחירה שלך. לגבי השירים בעברית. אני ממלא את שמם פונטית כלומר שיר כמו "עטור מצחך" יהיה Atur mitzheh קצת מגוכך אבל אני חושב שכך כולם עובדים. יש רשימות שירים שמתעדכנות לאלבומים ישראלים בתרגום למשל "ריקודי עמבה" יופיע בתור Amba dances. תתחדש

amarco

New member
תודה על העזרה

אם מישהו יודע על שאלתי הראשונה ופרטים נוספים אשמח לקבל תשובה נוספת

LinkTree

New member
אז ככה

ה ITUNES מסדרת את השירים לפי שמות אלבומים - סוג המוסיקה והזמר שזה מעולה - אבל אם המוסיקה שלך מבולגנת זה בעיה.... כאן אני ממליץ על התוכנה THEGODFATHER תוכנה חינמית שאפשר איתה לשנות תגים של כמעט כל סוג קובץ שיש גם באופן אוטומטי וגם בחיפש דרך האינטרנט אני פשוט מסדר את התגים לפני שאני מוסיף ל ITUNES וככה הכל סבבה!!! אם אתה רוצה אפשר גם להשתמש ב WINAMP לסנכרן את ה IPOD ואז הכל פשוט כי אתה מסדר לבד לפי ספריות - אבל אז ב IPOD יהיה לך בלאגן...

למעלה