עזרה לגביי נגן miezu m6 8GB

lior zez

New member
עזרה לגביי נגן miezu m6 8GB

קניתי אותו השבוע,מספר שאלות: 1)איך הופכים את העיברית לעברית קריאה? 2)לגביי הוידאו : הורדתי כמה סרטים+סרטונים והוא לא מסכים לשדר אותם,אבל כאשר חיברתי אותו ללפטופ הוא כן זיהה את כל הסרטים.... בנוסף חיברתי אותו לDVD דרךUSB -והוא זיהה את התמונות והמוזיקה אבל את הסרטים לא... אפילו את הסרטון שמגיע עם המכשיר-שהמכשיר שלי כן משדר כמובן-הDVD לא קלט-ספריית הסרטים מוצגת על מסך הטלויזיה כריקה.... אני מאמין שצריך להוריד איזו תוכנה על מנת לסדר את זה... בקיצר סלט .... 3)איך קובעים את תחנות הרדיו -הוא לא ממש רוצה לשמור חדשות.. בתודה לעונים

or121210

New member
באחת האפשרויות ב-SETTINGS יש תת-אפשרות

של language, תבחר ב-HEBREW. בשביל לראות וידיאו צריך תוכנת המרה: http://en.meizu.com/down_x.asp?MZ_ID=106&Type=4 לגבי 3 אני לא יודע, אבל עם החדשות בארץ גם אני לא הייתי רוצה לשמור או לשמוע

lior zez

New member
נכנסתי לSettings-המכשיר כבר בא עם עברית...

עובדה שהתיקיות כתובות בעברית-אבל כל השירים שהעליתי אליו כתובים בעברית הפוכה... לגביי הוידאו -הוא עדיין מוריד את התוכנה (כבר שעה בערך) יש למישהו\היא פתרונות נוספים? בתודה

or121210

New member
מוזר. היא אמורה להיות ישרה

למרות ששמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות עם העברית. הצלחת להוריד את התוכנה?

tweeg

New member
אממ

1.אתה על הגירסא האחרונה?הגדרות מסודרות?תגיות מסודרות? 2.יש מדריך המרה בפ' פוקט כדי שהוא יקרא ע"י הdvd אתה צריך שהוא יהיה בפורמט שהdvd קורא 3.אולי עידכון יפתור את זה

למעלה