עזרה לבתי

ציפי9999

New member
עזרה לבתי

בוקר טוב לצוות, בתי תלדמית תיכון, לא אוהבת ללמוד. חברה קרובה לה, זו ילדה שלדעתי לוקחת אותה לדברים רבים, אך בטח לא ללימודים. ניסינו להפריד בניהם, בעלי ואני לפני כשנתיים שלש, אך זה לא עוזר, הן ממשירות להיות חברות. השאלה שלי היא: איך אני יכולה להדריך אותה ולכון אותה שכן תרצה ללמוד ולמשקיע בלימודים, ובכלל איך אני יכולה לעזור לה, כי בלי לימודים אי אפשר להתקדם הרבה בחיים. בפריסה יצאו הקלפים הבאים: פריסת עץ החיים: 1. אביר חרבות 2. שתי חרבות 3. שמונה מטות 4. ששה מטבעות 5. קוסם 6. תשעה גביעים 7. אס הגביעים 8. שתי מטבעות 9. קיסר 10 שש מטות אני פרודה מבעלי קרוב לשנתיים, הבת חיה עם האב, מבקרת אותי באופן קבוע, באמצא השבוע וגם בשבתות. מחכה לתשובתכם, להדרכה שלכם. תודה, ציפי

שלחי את הפריסה לשואלים את הקלפים

וישמחו לעזור לך. אפשר להכנס מהכותרות לפורום. בהצלחה.

ציפי9999

New member
עזרה לבתי

שלום אור, אני שאלתי, אני רואה את השאלה בפורוס, לא ברור לי למה לכתוב שוב. בבקשה תסביר לי. אני פרודה מבעלי קרוב לשנתיים, בתי קרובה לגיל 16, בתיכון, חיה עם אביה. מבקרת אותי באופן קבוע, באמצע השבוע וגם בשבתות. הבעיה שלי היא שהראש שלה לא בלימודים. אני מבקשת יעוץ איך אני יכולה להדריך אותה, לכוון אותה בצורה כזאת שגם תקדיש זמן ללימודים וגם לבילויים, בכלל איך אני יכולה להדריך אותה. בפריסה יצאו לי הקלפים הבאים: 1. אביר חרבות 2.שתי חרבות 3. 8 מטות 4. ששה מטבעות 5. קוסם 6. תשעה גביעים 7. אס הגביעים 8. שני מטבעות 9. קיסר 10 6 מטות מחכה להדרכתכם, תודה, ציפי

BlaT©

New member
הכוונה היא שתכתבי את ההודעה...

בפורום "שואלים את הקלפים", שקישור אליו את יכולה למצוא גם בראש העמוד. בהצלחה.

TaPanta

New member
אני אשמח לעזור :>

זו הפריסה שאני הכי אוהב :> ובדיוק אני מחפש מישהו חדש לפתוח לו בקלפים :> ברוכה הבאה בוקר טוב

ציפי9999

New member
עזרה לבתי

שלום לך, אתה כותב שהתשובה שלך תהיה לבת שלי ואני אהיה כמו צופה מהצד, למה? הרי השאלה שלי היא, איך אני יכולה להדריך אותה ולכוון אותה,אשמח לשמוע דברים אליה, היא ילדה מאד מיוחדת, למרות שהיא צעירה, היא יודעת מה היא רוצה, אך השאלה העיקרית שלי היא לגבי, איך אני מתמודדת איתה. מחכה לתשובתך, תודה, ציפי

בוקר אור ציפי

אוהבת מאוד את החידוד של השאלה שלך - איך את (!) יכולה לעזור לבתך ולא שאת שואלת ממקום שלהיכנס לה לחיים הפרטיים שלה. את עץ החיםי אני לא מכירה. אחכה שאפרש ואנסה לעזור גם כן.

ציפי9999

New member
עזרה לבתי

שלום הילה, התשובה שלך מצאה חן בעיני, תודה. לקח לי זמן להגיע למקום הזה, תחילה כן נכנסתי לה לחיים ואז הבנתי שבצורה כזו לא אוכל לעזור לה בכלום. להיפך, זה רק ירחיק אותה ממני, ובטח שזו לא המטרה שלי. הבעיה היא שהיא מאד סגורה, לא מדברת, אלא מעדיפה להקריב, אני מנסה "לנצל" את זה בצורה כזו, שאני שפוט אומרת לה את דעתי, למרות שאני יודעת שלא אקבל תגובה ממנה, זה קצת קשה לדבר בלי תגובה מהצד השני, אני נוכחתי לראות שלמאות שהיא לא עונה היא מפנימה את הדברים שאני אומרת לה, בשלב הזה אני אסתפק בזה. כל דבר בחיים צריך את הזמן שלו, את הקצב שלו, אי אפשר לזרז תהליכים, לכן אני מאד משתדלת להיות סבלנית, לא תמיד זה קל. אני מחכה לתשובה שלך, אם את לא מכירה את פריסת עץ החיים, איך תפרשי? בכל מקרה, אני מאמינה שאת תעשי את המקסימום כדי לענות לי. תודה, ציפי

TaPanta

New member
הלו ציפי :>

השאלה שלך : "איך אני יכולה להדריך אותה ולכון אותה שכן תרצה ללמוד ולמשקיע בלימודים, ובכלל איך אני יכולה לעזור לה, כי בלי לימודים אי אפשר להתקדם הרבה בחיים" (צוטט מציפי). :> ובכן, שאלת איך את יכולה לעזור לה להדריך אותה וכו וכו הקלפים מראים היכן היא נמצאת מבחינת חייה ומה עליה לעבור\לעשות הפתיחה תדבר על הבת שלך.... את תוכלי להסיק מסקנות ולהבין אותה יותר טוב :> לא יותר, לא מהשאלה ששאלת :> כל מקרה אני עכשיו הולך לבדוק את העניין :> יום טוב :> מצטער שלקח זמן :>

למעלה