עזרה לאמא

zeri

New member
עזרה לאמא

שלום לכולם, אני פונה אליכם לעזרה עבור אימי, המתגוררת ברחובות ואשר התאלמנה לפני 6 שנים. אימי בת 60, אישה מסורתית, ד"ר לחינוך, אישה מאוד חזקה עם תפיסת עולם בריאה...אבל בודדה. תהליך "עיכול" האבדן אינו פוסק מן הסתם, ואכן בשנה האחרונה הבנתי מאמא שהיא מוכנה "להמשיך הלאה", אולם לעניות דעתי אין בכוחה לאזור את הכוחות ולמצוא לעצמה מסגרת מתאימה...וכאן אני נכנסת לתמונה...ומנסה למצוא קבוצה למפגשים תרבותיים (לאו דווקא קבוצות שכל מטרתן התמודדות עם האובדן, היות ואני יודעת שאימי לא ממש אוהבת מפגשים בהם כולם מדברים על הצרות שלהם)...אבל אני לא ממש מוצאת... בנוסף לזה אני חושבת שהיא מוכנה אף להכיר בן זוג, אולם אני די בטוחה שהיא לא תעשה דבר ע"מ ליזום זאת... אשמח אם משהו מקוראי הפורום יתרום מעט אינפורמציה רלוונטית... תודה !

nypx

New member
שלום זרי

תמיד נחמד לשמוע שדואגים לאימא או לאבא זה מחמם את הלב. ולעניננו:אני חושב שאימא שלך עצם הנכונות שלה זה כבר צעד קדימה, יש פורום שנקרא שישים פלוס פורום מהממם מקסים ואנשים מדהימים למרות שאיני בן גילם אני מידי פעם מגיע לשם מקבל כוחות אנרגיות וממשיך הלאה, היא תכנס פעם אחת ואני מבטיח לך שהיא לא תשאר בודדה אפילו לרגע תכתבי שם את ההודעה שלך ותגידי לי אם צדקתי,. חוץ מזה זה שכתבת את ההודעה פה מי שרוצה יגיע אלייך, "מסע של אלף צעדים מתחיל בצעד אחד" בהצלחה

למעלה