עזרה לאמא במצוקה

עזרה לאמא במצוקה

אני מבקשת את עזרתם של חברי הפורום המוכשרים בשיפור תמונה שלי ושל הבן שלי. אם ניתן להסיר את העיניים האדומות, שלי חומות ושל הילד ירוקות (זית כהה), בנוסף, אם אפשר לטשטש את הבדלי הצבעים בפנים שלי ולהחליק אותם. מעבר לזה, אם אתם רוצים וחושבים שניתן לשפר בכל דרך שהיא נוספת את התמונה יש לכם יד חופשית. אני בדרך כלל לא נוהגת להצטלם וזו אחת התמונות הבודדות שיש לי עם הילד. אני מודה לכם מאוד על עזרתכם.

Bateli e

New member
אין לך מה להיות במצוקה... כבר עוזרת לך :]

וחוץ מזה שהפנים שלך בייביפייס בחיי!

../images/Emo9.gif

זה ממש מעולה, תודה רבה, זה נראה הרבה יותר טוב ממקודם. תגידי, יש מצב לעשות את הקטנצ'יק עם קצת יותר סומק בלחיים, הוא נראה לי חיוור משהו, ואולי אפשר לשים לי קצת ליפסטיק, ממש קצת? העיניים שלו יותר בהירות, אני מצרפת תמונה אחרת שלו שתוכלו לראות את הצבע. ואם אנחנו בזה, אולי לדעתכן כדאי לשנות את הרקע?

הבהרה...

התמונה היא רק בכדי שתוכלו לראות את צבע העיניים של החמוד שלי (קוראים לו עברי). אבל... אם אתם/ן רוצות/ים לשפר גם אותה, לכו על זה, אני לא אעצור אתכם.

NLO

Member
מקצה שיפורים.

מקווה שלכך התכוונת. אגב, אני

../images/Emo47.gif אתה מלך...

זה ממש, אבל ממש יפהפה, ודרך אגב אלו בדיוק העניים שלו, עלית בדיוק על הצבע הנכון. אני מאוד מאוד מודה לך, עשית לי תמונה שאפשר להתגאות בה. ברכות.

../images/Emo51.gif רבה רבה

עשית עבודה מעולה, קשה לי לבחור בין הריטושים, אתן יודעות מה, אני נראית בסדר בסופו של דבר. עשיתן לי את היום.

Karma l Police

New member
בכיף ובאמת שאין מה לרטש, את נראה יותר מבסדר:)

שכחתי לשנות את האדום בעיניים אז הנה עם שינוי

למעלה