עזרה לאחותי

noa462

New member
עזרה לאחותי

הלו, טוב אז אחותי עושה עבודה על The Calling והיא צריכה קצת עזרה. היא צריכה חומר על הלהקה עצמה ועל כל אחד מחברי הלהקה, באנגלית או בעברית. אמממ ניסינו באתר הרשמי שלהם: www.thecallingband.com אבל האתר בשיפוצים ויפתח בקרוב. תודה רבה לכולם

meing lee

New member
כדאי שתבדקי ברשימת הקישורים...

אני בונה אתר על דה קולינג, לפרוייקט בבצפר והשתמשתי באתרים שיש שם, חוץ מזה בכל אתר שתמצאי ברשימה יש נקים לעוד הרבה אתרים אחרים..

PoohWiner

New member
תודה רבה ו....

אני זאת שמחפשת מידע.. ויש לכם אחלה פורום ואתם אוהבים להקה ענקית וטובה!

crazy4tc

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני לא מבינה כאן משהו... את כבר השלישית בערך שעושה עבודה על דה קולינג... תסבירו לי רגע, באיזה מקצוע מופלא ניתן לעשות עבודה על הלהקה המדהימה הזאת? ואם כבר יש לך טעם כזה טוב (גם דה קולינג וגם השבט
) את מוזמנת להצטרף לפורומנו הקט

PoohWiner

New member
הי ועוד משהו....

המורה שלי לאנגלית נתנה לנו (לכתה) לעשות עבודה על שיר שאנחנו רוצים והיה גם צריך לסכם על מי ששר אותו... אז אני בחרתי את "Whrever you wiil go" (השיר שאני הכי אוהבת!) וזהו... ושאלה מתי הלהקה קמה/נוסדה (איך שאתם רוצים) ועוד שאלה לcrazy4tc איך את מכירה את השבט?

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

את אוהבת עוד שירים של דה קולינג או רק את וואראבר? טוב, חיפשתי בשבילך באתרים ולא ממש מצאתי שנה מדויקת אבל הכי קרוב לזה את יכולה למצוא באתר הזה. וכאן יש לך את הביוגרפיה שנמצאת גם באתר הרשמי. למידע נוסף את יכולה לחפש גם בקישורי הפורום.
בהצלחה!
בקשר להשבט- ראיתי את התוכנית בטלויזיה
(עוד מאז השידור הראשון של העונה הראשונה)

PoohWiner

New member
תודה תודה ו...

אני אוהבת את כל השירים שלהם אבל זה השיר שאני הכי אוהבת לא רק שלהם אלא כל השירים שיש. ותודה שחיפשת ממש עזרת לי
ונקווה שאני אמשיך לדבר פה... בהצלחה לכולם
ואני ממש שרופה על השבט.... (יש לשבט פורום מספר 558)

crazy4tc

New member
זה אומר שאת מצטרפת? ../images/Emo9.gif

(חיחי... אני מכריחה אנשים להצורף
) אז ברוכה הבאה
אני לאה
ואת?....
השבט רולז!
.... אבל דה קולינג יותר

PoohWiner

New member
אז אני אצטרף ../images/Emo6.gif

קוריאם לי ענת אני בת 15 בכתה ט' מירושלים אני ממש אוהבת את הסדרה "השבט" ואת דה קולינג מקוה שיהיה כיף. אני אשתדל לכתוב כמה שיותר (אם יהיה זמן).

PoohWiner

New member
ועוד ../images/Emo35.gif

כל האתרים מראים על החיים של אלכס ואהרון הם כותבים שרק שניהם בלהקה אבל זה לא נכון, נכון? יש 6 בלהקה לא?

TCgirl

New member
לא.... |פטריה|../images/Emo19.gif

הלהקה מורכבת אך ורק מאלכס ואהרון. אגב - ברוכה הבאה
אני אירנה, ואני מקווה שתהני כאן בפורום

PoohWiner

New member
ועוד שאלה... ../images/Emo6.gif

איך קוראים לדיסקים שלהם? ומה רשימת השירים של כל דיסק?

HermioneCamila

New member
עד עכשיו יש רק דיסק אחד

אבל עוד מעט (באמת עוד מעט !) הולך לצאת עוד אחד.. לדיסק הראשון קוראים camino palmero ורשימת השירים : unstoppable nothing's changed wherever you will go could it be any harder final answer adrienne we're forgiven things don't always turn out that way just that good thank you stigmatized וברוכה הבאה
קוראים לי אורלי.

TCgirl

New member
כל האחרים |פטריה|../images/Emo19.gif

כל האחרים הם נגנים שנשכרו. בהתחלה כולנו חשבנו שהם חברי להקה [שאגב, היו 5, לא 6] , אבל בסופו של דבר אלכס ואהרון הבהירו - לכולם - ש-The Calling מורכבים משניהם בלבד. ואין בעד מה

PoohWiner

New member
רק רציתי להגיד...

תודה לכולכם שעזרתם לי לעשות את העבודה, בלעדיכם לא הייתי מצליחה.. יש לכם אחלה פורום מקווה שתמשיכו כך! אני מקווה שאני אמשיך לכתוב פה.

למעלה