הלו, טוב אז אחותי עושה עבודה על The Calling והיא צריכה קצת עזרה. היא צריכה חומר על הלהקה עצמה ועל כל אחד מחברי הלהקה, באנגלית או בעברית. אמממ ניסינו באתר הרשמי שלהם: www.thecallingband.com אבל האתר בשיפוצים ויפתח בקרוב. תודה רבה לכולם
אני לא מבינה כאן משהו... את כבר השלישית בערך שעושה עבודה על דה קולינג... תסבירו לי רגע, באיזה מקצוע מופלא ניתן לעשות עבודה על הלהקה המדהימה הזאת? ואם כבר יש לך טעם כזה טוב (גם דה קולינג וגם השבט
המורה שלי לאנגלית נתנה לנו (לכתה) לעשות עבודה על שיר שאנחנו רוצים והיה גם צריך לסכם על מי ששר אותו... אז אני בחרתי את "Whrever you wiil go" (השיר שאני הכי אוהבת!) וזהו... ושאלה מתי הלהקה קמה/נוסדה (איך שאתם רוצים) ועוד שאלה לcrazy4tc איך את מכירה את השבט?
את אוהבת עוד שירים של דה קולינג או רק את וואראבר? טוב, חיפשתי בשבילך באתרים ולא ממש מצאתי שנה מדויקת אבל הכי קרוב לזה את יכולה למצוא באתר הזה. וכאן יש לך את הביוגרפיה שנמצאת גם באתר הרשמי. למידע נוסף את יכולה לחפש גם בקישורי הפורום.
אבל עוד מעט (באמת עוד מעט !) הולך לצאת עוד אחד.. לדיסק הראשון קוראים camino palmero ורשימת השירים : unstoppable nothing's changed wherever you will go could it be any harder final answer adrienne we're forgiven things don't always turn out that way just that good thank you stigmatized וברוכה הבאה
כל האחרים הם נגנים שנשכרו. בהתחלה כולנו חשבנו שהם חברי להקה [שאגב, היו 5, לא 6] , אבל בסופו של דבר אלכס ואהרון הבהירו - לכולם - ש-The Calling מורכבים משניהם בלבד. ואין בעד מה