עזרה לאחותי

Lay D D

New member
עזרה לאחותי

אחותי בת 19 ויש לה בעיות ביטחון עצמי(למרות שהיא רזה וכולם אומרים לה שהיא חתיכה) וזה מוביל אותה להקיא כל משהו שהיא מכניסה לפה. אני מפחדת שיקרה לה משהו מה לעשות איתה?? אמא שלי גם לא יודעת מה לעשות, לפסיכולוג של הצבא היא לא רוצה ללכת כי היא חושבת שהוא יספר שהיא מקיאה.

גרא.

New member
אחותך סובלת כנראה מהפרעת אכילה

המכונה "אנורקסייה".ואת צודקת שהיא זקוקה לטיפול.אלא שהיא אינה יכולה לקבל טיפול בקופ"ח כיוון שהיא חיילת,והיא אינה רוצה לללכת לקב"ן,שהוא כדברייך הפסיכולוג של הצבא,כי הוא יספר שהיא מקיאה...האמנם? הקב"ן אינו רשאי להעביר שום מידע טיפולי על חיילים שבאים לפגישה עימו,לאף גורם,ללא השכמה החייל.אלא אם כן יש צורך באשפוז דחוף בבית חולים,עקב התמוטטות פסיכוטית,או אחרת.או כאשר החייל במצב שהוא מסכן את עצמו ואת הסביבה.מחלה האנורקסייה,בה אחותך כנראה חולה,עדיין אינה מסכנת אותה,אלא אם כן,משקלה ילך וירד מתחת לנורמה..ואז יהיה צורך לאשפז אותה.בכלל יש צורך לשקול,מה עדיף? אחות בחיים עם תיק אצל הקב"ן,או אחות המתמוטטת נפשית,עם סיכוי קלוש להשתקם.לכן לחצי עליה לפנות לקב"ן,ללא חשש,כפי שהדגשתי,היא חייבת להתחיל לקבל טיפול,חבל"ז.כמו כן,את (והיא)מוזמנת להצטרף לקבוצת תמיכה גדולה של צעירים רבים,ביניהם נערות בגיל ההתבגרות,חיילות,ונשים מבוגרות יותר.אשר סבלו או סובלות מהפרעות אכילה,וכולן נפגשות בפורום "הפרעות אכילה" בתפוז.

Lay D D

New member
זו לא בולמיה?

כי לפי מה שאני יודעת בבולמיה מקיאים את מה שאוכלים. תודה על העצה אני אראה לה את זה ואנסה לשכנע אותה.

למעלה