לי יש ../images/Emo3.gif
אבל לא של אהבה... חלק של אהבה
הנננהההה: -כל מה שאנחנו צריכים הוא : לחלק את המורה למתמטיקה לנתח את המורה לספרות להכביד על המורה לפיזיקה לקלל את המורה ללשון לחרבן על המורה לביולוגיה לבעוט במורה לספורט לזרוק אבנים על המורה לערבית לקרוע את המורה למלאכה לחלל את המורה למוזיקה AnD FuCk ThE EnGLIsH TeAcHeR אבל .. אין מה לעשות בשביל המורה להיסטוריה, בשבילה הכל כבר קרה -פעם שלחתי אלייך מלאך, והוא חזר מהר, שאלתי אותו: "למה חזרת?" אז הוא אמר לי שמלאכים לא שומרים על מלאכים.... -פעם תבוא אליי ותשאל, מה יותר חשוב לי, החיים שלי, או אתה, ואני יגיד שהחיים שלי, ואתה תלך עצוב בלי לדעת... שהחיים שלי זה אתה! -אל תסתכל בקנקנן- קח אותו! -הלב חרמן>> דופק 24 שעות ביממה! -אין דבר העומד בפני הרצון אך מה קורה שיש רצון והדבר אינו עומד? -החיים הם כמו אופניים שקל לך מדי, סימן שאת בירידה -מה שלא הורג מחשל ומה שהורג מחשל את אמא - לפעמים את נדפק ולפעמים אתה NEED FUAK -הבנים הם כמו כדורסל תפקידם הוא לקפוץ לי [לקוח מדסי
] -אף פעם אל תתנשקו בחדר המדרגות>> אולי האהבה עיוורת, אבל השכנים לא [לקוח מדסי
] -המרחק מביתי לביתך קילומטר, אך המרחק מלבי ללבך.. מילימטר! -אהבה היא כמו ספר... בסוף זה נגמר! -חרטתי את שמך במקום מיוחד לא על דף פשוט או חתיכה של בד חרטתי אותו במקום עם רגש לא על עץ ולא על קרש חרטתי אותו במקום רחב לא שדה גדול או חול של זהב חרטתי את שמך במקום אמיתי חרטתי את שמך בלבי -אם אשתך לא לידך תן לידך להיות אשתך...