עזרה כמעט בכל דבר

lost1976

New member
עזרה כמעט בכל דבר

שלום רב,
אני בת 38 ועשיתי כבר 8 הפריות - לא ברור למה העוברים לא נקלטים. בפעם האחרונה היו לי 16 ביציות , היתה החזרה כפולה סה"כ 4 בדרגה A והקפיאו 3. לא בטוח שהביציות הכי אכותיות.
מספר שאלות מאוד אישיות אבל אני ממממש אבודה...
1. אתן ממליצות לי להתחיל פונדקאות עכשיו או לעשות עוד 2-3 שאיבות? הבנתי שאם אני חותמת עכשיו אז כבר ימצאו לי פונדקאית בספטמבר ואז לא אוכל לעשות וגם אם זה יצליח אז אני כבר אשלם 60,000 לחברה.
2. פונדקאות בארץ או בחול ?
3. אם התשובה בארץ האם לבד או דרך סוכנות?
כל מידע יכול לעזור לי,
תודה מראש

VNRN

New member
כולנו היינו במצבך

מה הרופא אומר?
פונדקאות הוא הליך מורכב מאוד מבחינה נפשית וכמובן שמאוד יקר. כל אחת מאיתנו היתה מעדיפה לשאת את ההיריון לבד.
אנחנו עשינו את התהליך בארץ עם ליווי של עינב אשכול ויש לנו רק מילים טובות. התלבטנו מאוד לגבי חו"ל ואנחנו מאושרים שויתרנו על זה. מבחינתנו אין תחליף למעורבות, לליוי הרפואי ולתמיכה שיש בארץ עד ללידה. גם אם זה דורש הרבה יותר זמן וכסף.
כחודש אחרי לידת ביתי השתעשתי ברעיון לשלוח את העוברים הנותרים לחו"ל כדי שיהיה לנו בכל זאת עוד ילד ומהר מאוד ויתרתי - למרות שהמשמעות של זה היא שתהיה לי רק בת אחת.
אני החלטתי שמפאת גילי לא הוגן ללדת ילד נוסף וגם אין לנו כסף לתהליך נוסף בארץ. אם התנאים היו שונים הייתי עושה פונדקאות נוספת באותה דרך - בארץ ועם אותו ליווי.
את מוזמנת ליצור קשר בפרטי.
בהצלחה!

שמחה2008

New member
גם אני ״בוגרת״ תהליך פונדקאות

ויש לי הרבה לומר מנסיוני, על תהליך כאן ובחו״ל.
מבינה מאד את הלבטים, בעיקר על רקע הגיל והקושי לקבל תשובות ברורות לגבי מצב העוברים.
אם תרצי, אפשר בפרטי או לשוחח טלפונית.

מה הסיבה לשקול פונדקאות?

זה תהליך מאוד מסובך מכל הבחינות - נפשית כלכלית וכו'. לא יודעת בדיוק מה עברתם ומה בדקתם, אבל לדעתי זה עדיין מוקדם. אני הייתי בודקת גם אופציה של תרומת ביציות, שזה הרבה יותר פשוט.

למעלה