עזרה... כיבוד

עזרה... כיבוד

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מניחה שיש כאן אנשים שאירגנו סדנאות וקורסים... אני מארגנת את הכיבוד לאירוע שאני עוזרת בו, וצריך שיהיה מספיק ל-145 אנשים , הם ייצאו לשתי הפסקות, אחת בת חצי שעה, והשנייה תהיה למשך רבע שעה. אני ממש אשמח להערכה, מנסיונכם של כמה לקנות מכל דבר. חלב- עוגיות יבשות- ופלים- קפה שחור- קפה נמס- מים מינרלים- תה- סוכר- סוכרזית- תודה!!!

אנסה לעזור

שתי אפשרויות. יתכן שיש אתרים של שפים או מארגני אירועים, שאולי אפשר להעזר שם באנשים. אני יודעת שלשפים יש מתכונים מדויקים מאוד לכמויות. ראיתי פעם מאמר במגזין בישול מקצועי עם הדרכה מדויקת איך לחשוב אוכל לאירוע. אם לא תמצאי, הנה מה שאני הייתי עושה. לחשב בצורה מדויקת מאוד (מ"ל או גרמים) כמה את חושבת שכל אדם יצרוך בכל הפסקה. למשל כמה גרם יש בכפית סוכר, כמה מ"ל חלב זה אם מוזגים קצת חלב לקפה (יש כלי מדידה מדויקים בחנות בישול, אם אין לך במטבח, או לאיזה שכן...). כמה שוקלות חופן עוגיות. ואז את מקבלת את הכמות שאדם אחד יצרוך בכל הפסקה (בטח אוכלים יותר עוגיות כשיש חצי שעה מאשר כשיש רבע שעה), ואת זה להכפיל ב - 145. נראה לי שתהיי בסדר, כי חלק לא יתכבדו בכלל בעוגיות וחלק יקחו יותר. ועל כל זה אפשר (אם את "פולניה" כמוני) להוסיף קצת, מקסימום ישארו אריזות סגורות ותוכלי להחזיר לחנות. מים כדאי שיהיו הרבה. זה תמיד טוב. (גם לי יש מחר אירוע, וגם אני מכינה כיבוד לאחת ההפסקות, מקוה שהערכתי נכון
) בהצלחה

ordanco

New member
אני המום

אני המום מצורת החישוב שלך סאלי, אני מסיר בפנייך את הכובע :) אני נוטה לחשב בצורה כללית כמויות, עם עודפים.

כמו שההודי אמר

כמו שההודי המדהים ההוא אמר בסרטון המהמם שענבל קישרה אליו (זה שהביא חשמל סולרי לכפרים...) - למדתי בבי"ס הכי טוב בהודו and it almost destroyed me אפשר לומר את זה על הטכניון

למעלה