עזרה-יש לי בבית

• פותח הנושא mamy4
  • פורסם בתאריך

mamy4

New member
עזרה-יש לי בבית

קופסה של רסק תפוחי עץ וקופסא של שימורי שזיפים שגיב בסירופ מה אפשר להכין מכל אחד מהם? הם לא בשימוש וחבל לי לזרוק אולי יש לכם רעיונות בשבילי

pirge

New member
פנקייק ומוס מרסק תפוחים שניהם מצויינים

pirge

New member
פנקייקס לביבות נפלאות מרסק תפוחים

קופסה רסק שהיתה בבית מחצי (כוס) הכנתי מוס מהיר ומהחצי השני (כוס) הכנתי לביבות/פנקייקס מקור:פירגה לביבות /פנקייקס לילדים לשים בקערה: כוס רסק תפוחים מקופסה 2\1 כוס קמח רגיל כף סוכר חום+קורט קינמון ביצה שלמה לערבב ולטגן במחבת טפלון מוברשת קלות בשמן 10 לביבות לטגן היטב מ-2 הצדדים להגיש עם שמנת חמוצה+קינמון+סוכר חום תהנו

pirge

New member
מוס רסק תפוחים - מענג ביותר

מצאתי קופסה רסק תפוחים במזווה והכנתי 2 מטעמים מהירים מוס תפוח ופנקייקס מאת:פירגה תפוח ברסק שעושה חשק שמים במיקסר: כוס מרסק התפוחים 2 כפות אינסטנט פודינג וניל מיכל שמנת מתוקה כפית סילאן/דבש לערבל לקרם לזרזף לתוך 4 כלים אישיים מעט סילאן/דבש על הדפנות מסביב ולצקת את הקרם לזרזף שוב למעלה בסילאן/דבש וקינמון טעים מיד מיד ו/או למקרר לאחר כך. תהנו ו

pirge

New member
עוגת שזיפים נהדרת

תמירי את המשמש לשזיפים -----תחצי אותם ותגלעני היתר אותו דבר עוגה טעימה מאד עוגת משמש בהשראת מתכון של שויאר – שינויים שלי. אם אין משמש טרי,אפשר להשתמש בקופסה גדולה של משמש משומר=820 גרם הכנתי ויצאה נהדר, אז ממליצה בחום לנצל את העונה הקצרה, ולהכין. 800 גרם עד קילו משמש חתוך רבעים או משמש קטן לחצאים. לשים את המשמש החתוך- בקערה שמתאימה למיקרו -עם כף סילאן וכף סוכר חום לעסות בעדינות עם האצבעות ולהכניס ל-2 דקות. להוציא מהמיקרו. לסנן . בצק: לשים בקערה: 2\1 כוס שמן מיכל שמנת חמוצה 4\3 כוס סוכר להוסיף 3 ביצים בזו אחר זו ולבחוש להוסיף 2 כוסות קמח תופח קורט קינמון/מיץ וקליפה מלימון לערבב בכף לבצק דביק לצקת לתבנית וליישר לסדר את הפירות ולהכניס אותם טיפונת לתוך הבצק. לזרזף קינמון לפי הטעם. לשמן תבנית עגולה 24 או 26 או מלבנית בגודל בינוני לאפות בחום 165 מעלות כ-40 דקות. כשהעוגה מוכנה למרוח את הפירות במעט ריבת משמש/ סילאן תהנו

pirge

New member
עוגת פירות יפהפיה וצבעונית

עוגת פירות יפהפיה וצבעונית לקיץ מאת:פירגה כדאי כל פעם לגוון את סוג הפירות והג'לי בצק: כוס וחצי קמח תופח חצי חבילה מרגרינה רכה 2 כפות סוכר חלמון ביצה מעט ליקר פירות ללוש עם כוס אחת קמח ולהוסיף לפי הצורך עד שהבצק יהיה נעים ללישה לשטח את כל הבצק בתבנית משומנת מספר 24 לאפות בחום 175 כ-15 דקות או עד שהבצק יהיה זהוב חומי ומוכן—ל ק ר ר להכין קרם גבינה בקערת המיקסר: מיכל שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכר שקית אינסטנט פודינג וניל 200 גרם גבינה לבנה: מסקרפונה או סימפוניה:או כל גבינה לבנה שמנה לצקת את קרם הגבינה על הבצק האפוי – הקר לסדר מקופסת אפרסקים או משמש גדולה חצאי פירות על פני הקרם לתוך סיר לצקת: כוס מסירופ האפרסקים+כוס מים ולהרתיח להוסיף ג'לי בטעם אפרסקים ולערבב היטב לצנן מעט את הג'לי ולצקת בזהירות על הפירות באופן שווה. לשמור במקרר כמה שעות לפני ההגשה תהנו

pirge

New member
עוף מתקתק בשזיפים ובטטות

עוף מתקתק בשזיפים ובטטות מאת:פירגה שמים בתבנית אפיה משומנת: חלקי עוף 3 בצלים פרוסים מטוגנים ב-4 כפות שמן בטטות פרוסות עבה 2 כפות אבקת מרק בצל כף סילאן כף פפריקה מעט פלפל שחור קורט קינמון קופסת שימורים של לפתן שזיפים 4\1 כוס יין או מים מכסים בניר כסף אופים כשעה ומדי פעם יוצקים מהנוזלים על העוף. בודקים שמוכן ומגישים על אורז תהנו

pirge

New member
עוגת קוקטייל פירות מהירה בחושה ומדהימה

קוקטייל פירות וקוקוס---עוגה בחושה מקור:פירגה ניתן להחליף את הקוקטייל---- לכוס מיץ+כוס פירות העונה תראו מה שהכנתי מקופסת שימורי פירות גדולה שנמצאה מיותמת במזווה. טעימה , נימוחה, מפתיעה. שמים בקערה גדולה: 4 ביצים טרופות קלות במזלג את כל תכולת הקוקטיל –כולל הנוזלים—(820 גרם) אפשר להוסיף חופן צימוקים מעורב באגוזים . ( או קופסה קטנה של חתיכות פירות מסוכרים) 2\1 1 כוסות סוכר 2 סוכר וניל \ כפית קינמון\ גרודת לימון\תפוז 2 כפות ליקר פירות לטעם - לא חובה כוס קוקוס כוס שמן 4 כוסות קמח תופח מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה. יוצקים על ניר אפיה בתבנית 27X33 ע מ ו ק ה. אפיה בחום 175 כ-45 דקות. טעים עם גלידה\קומפוט\מרק פירות\סלט פירות תהנו.

pirge

New member
תכיני סלט פירות העונה ותשלבי את השזיפים

pirge

New member
קראמבל שזיפים במוס שזיפים

במקרה של השזיפים אין צורך לבשל ולקרמל,רק לתבל במעט קינמון וזהו...... קינוח תפוחים ופירוריםו pirge / מתכונים ו 15:49 | 31/12/04 14:04 | 14/11/04 תפוחים מבושלים עם שטרוייזלו pirge ו ---- חצי כמות נותן מנה אישית מאת:פירגה לבשל 8 תפוחי עץ קלופים חתוכים לרבעים בסיר. להוסיף לסיר 2 כפות סילאן+רבע כוס סוכר חום+כפית קינמון+כפית מיץ לימון לבשל 20 דקות ולערבב מדי פעם. להוציא ולסדר בכלים אישיים. בלי הנוזלים. לפזר אגוזים שבורים כמה שרוצים לפירורים: 100 ג' חמאה 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח לערבב לפירורים. לאפות את הפירורים על ניר אפיה עד לצבע זהוב חומי. לקרר. לפורר שוב. את הפירורים לזרות על התפוחים החמים. לפזר מעל אגוזים קלויים גרוסים. אפשר להפוך את התפוחים החמים לצלחת הגשה יפה--- ולפזר את השטרוייזל למעלה מגישים עם כדור גלידה. תכיני מוס שזיפים: מיכל שמנת מתוקה 4\3 כוס מיץ קוקטייל השזיפים חבילה אינסטנט פודינג וניל לערבל ולהגיש ליד בכלי נפרד תהנו.

mamy4

New member
תודה לך פירגה יקרה

על כל המתכונים הנפלאים החלטתי להכין את עוגת קוקטייל הפירות שלך עם השזיפים שלי ולגבי הרסק תפוחים החלטתי להכין עוגת דבש עם רסק תפוחים תודה ושבת שלום לכולם

pirge

New member
יופי של בחירה ממי.תהני ושבת שלום לך ולמשפחה

mamy4

New member
פירגה היקרה, אבל יש לי בעיה

אין לי קוקוס (חשבתי שיש) ואין לי שמן מה אפשר לשים במקום?

pirge

New member
ממי,המרה תכיני בחמאה /מרגרינה=200 גרם ובמקום

הקוקוס תוסיפי עוד כ-4\3 כוס קמח תבחשי ותראי שהעוגה יוצאת כמו עוגה בחושה דביקה ולא קשה. בהצלחה.

mamy4

New member
Pירגה המון תודה ועוד שאלה

יש לי גבינה לבנה עם פלפלים שתי קופסאות יש לך רעיון מה להכין איתם לפני שהולכים לזבל כי אף אחד לא אוכל

למעלה