עזרה! חשוב..

sleepy person

New member
עזרה! חשוב..

אז ככה אני נועה,בת 17 וחצי..ואני תלמידה אקסטרנית. שלחתי לצה"ל כבר אישורי בגרויות אבל הם התקשרו אלי שוב ואמרו לשלוח להם שוב בינואר.. הבעיה היא שעכשיו אני בניו יורק,ואני אגור פה(עם ההורים,אצל סבא וסבתא) ככל הנראה עד הגיוס ואני אגש פה למבחנים אקסטרנים.. ואני לא יכולה לשלוח להם אישור כי בשביל זה אני צריכה לנסוע שוב לארץ ולקבל אישור מהשלוחה וזה לא אפשרי כרגע! עכשיו-השאלה שלי,מה קורה אם אני לא שולחת להם אישור? לא יהיו לי נתוני השכלה? :| זה ממש מדאיג אותי!

תשובה

בס"ד 1. כנראה שאם הם התקשרו ואמרו לשלוח שוב, הם לא קיבל את הנתונים, וכלן תהיה בעיה.. 2. הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם איזשהם חברים, או קרובי משפחה, לתת ייפוי כוח אם צריך, שהם יוציאו את האישורים וימסרו לצבא. בהצלחה!

sleepy person

New member
הם כן קיבלו..

שאלתי את הבחורה בטלפון,והיא אמרה שהם קיבלו אבל שאני אשלח שוב בינואר.. לא כ"כ הבנתי למה. אבל נראה לי בגלל שהם רוצים משהו עדכני לשנת 2007. לא יודעת :/

נצלש-פרופיל רפואי

במענה הקולי של הלשכת גיוס אמרו שצריך לשלוח פקס עם וויתור סודיות רפואית כדי לדעת את הפירוט של הפרופיל-על מה הורידו וכו'... עכשיו מה זאת אומרת וויתור סודיות...?

עליך לגשת לרופא המשפחה

ולבקש שיתן לך אחד כזה, הוא ידע במה מדובר. את הטופס יש לפקסס ללשכ"ג. יתכן שתצטרכי חתימת הורים כיוון שאת עדיין קטינה. בכל מקרה את התשובה תקבלי מרופא המשפחה שלך.

Forest Girl

New member
תשובה.

מאוד חשוב שתשלחי את האישורים האלה. זה לא שלא קיבלו את אלה ששלחת, אלא שמסיבות כאלה ואחרות אנחנו צריכים אישור החל מינואר של כיתה י"ב. האישור הזה מאוד קריטי, כי הוא יקבע את הנתונים שלך, שיקבעו מה תעשי בצבא. אם לא תשלחי- כנראה שנתונים שלך יהיה נמוכים יותר. כמו שכתבו, תמצאי איש קשר בארץ שיסדר את הדברים האלה בשבילך. אם זה לא הולך- תתקשרי ללשכת הגיוס ותסבירי להם את המצב. בהצלחה.

למעלה