עזרה - חשוב!

efidan12

New member
עזרה - חשוב!

בני בן חמישה וחצי חודשים ויונק בלבד. הוא מתעורר בלילה מדי שלוש שעות כדי לאכול במשך שלושת השבועות האחרונים. לפני כן הוא התעורר פעם אחת לאחר שש או שבע שעות ופעם שניה לאחר שלוש שעות. בבקשה ענו לי אם אני צריכה לתת לו תוספת סימילאק לפני השינה כדי שיישן לילה מלא (12 שעות) בלי לקום לאכול, כך הבנתי מחברה שלא מניקה ויש לה תינוק באותו גיל. טיפת חלב אמרה שכנראה לא מספיקה לו הארוחה לפני השינה. בעוד כשבועיים הוא עובר למוצק אז אולי יהיה שבע יותר או שזה לא קשור ולא יכול למנוע את התוספת. אנ לא מעוניינת כמובן לתת תוספת משום שבמעבר למזון מוצק ובהמשך הוא יישאר עם שתי הנקות עפ"י התפריט שראיתי: בוקר ולילה, וחבל לוותר על ארוחה או מחצית ארוחה מתוך שתיים... בעלי כמובן תומך ומשאיר בידיי את ההחלטה. בבקשה תשובתכן. עדי, אולי תוכלי להשיב מנסיונך ולומר לי מה לעשות. אפרת

noachorli

New member
תשובה מנסיוני

אני הנקתי את הבן שלי עד 10 חודשים, בגיל 6 חודשים בערך כשהתחלנו מוצקים החלטתי שזהו ננסה מטרנה כדי לנסות לזכות בלילה של שינה. כלום לא עזר!!! לא חלב שאוב של 200 CC, לא מטרנה, לא מטרנה עם דייסה, לילה שלם זכיתי רק בגיל שנה וחודש (בערך). לעומת זאת חברה שלי שילדה את הבת שלה יומיים לפניי זכתה ללילה שלם כבר בגיל חודש!!! זה משתנה מילד לילד, לבן שלי לא עזר כלום עד שהוא החליט פתאום בלי שום שינוי כלשהו בתזונה שלו. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

למעלה