עזרה חשובה...

• פותח הנושא xhka
  • פורסם בתאריך

xhka

New member
עזרה חשובה...

אוקי מחקתי את המשחק ושוב התקנתי אותו עכשיו אני בא לשחק בשמירה שלי ופתאום הכסף הפף להיות משהו אחר יעני לא יורו שינתי את הכסף ליורו נכנסתי לשמירה וזה שוב השתנה לי ככה כל הזמן..... ולפני שמחקתי את המשחק היה לי כסף יורו ולא השתנה בכלל.... בבקשה אני חייב שיגידו לי איך לשנות את זה לכל הזמן למה זה מעצבן...

X Slider

New member
נו מה יהיה כל יום מישו אחר ישאל

את אותה שאלה?

xhka

New member
חבל

ביזבזת סתם תגובה יכלת להגיד לי איך משנים אתזה בתגובה שלך אבל במקום זה רצית לצאת גבר אז נתת תגובה פלצנית... אם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף תודה....

nir2107

New member
ואתה בזבזת סתם שרשור חדש

כשקיימים אלפי שרשורים שמדברים על זה ברחבי הפורום. אני יכול אפילו לראות אחד בעמוד הראשי.

xhka

New member
אני לא חושב

כי בכל זאת למה הפורום נועד? שיפתחו נושאים שקשורים....ובקשר למה שאמרת חיפשתי ולא מצאתי.... וגם אתה שוב פעם לא עונה לי על מה שביקשתי ועונה על משהו שולי ולא חשוב....

נועם40

New member
מה הבעיה?

תחפש בחיפוש "כסף תאילנדי" ואני כמעט בטוח שתמצא פתרון לזה... העלו כבר כמה פעמיים את הפיתרון לזה ונמאס לאנשים להעלות שוב ושוב... ורן יש לזה פתרון. אני לא זוכר באיזה עמוד אך אני זוכר שהעלו לפה פיתרון ומישהו אמר שזה עבד.

ran81993

New member
אתה לא שם לב

שיש על הכסף הזה איזה 5 נושאים ואיזה 2 בעמוד הראשי ואף אחד לא יודע מה עושים כי בכל הנושאים אף אחד לא אמר מה לעשות אז אם זה קורה או שקונים את המקורי או שתוריד את המשחק ממקור אחר אולי הוא יהיה טוב

X Slider

New member
במילה אחת, בעצם 2, טוב נו 3!!

צריך פאקינג קראק!!! עכשיו יופי?

X Slider

New member
../images/Emo128.gif

הודעות שיכילו פרסומים לא חוקיים\הצעות לאתרים לא חוקיים יימחקו, והמפרסמים שלהם יחסמו.

למעלה