עזרה חשובה....

tropicbird

New member
עזרה חשובה....

אחד ממפוני נווה דקלים, בשם רוני בקשי הינו מוהל ותיק. מתוך ניסיון לברר במה ניתן לסייע עלה כי אחת הבעיות הקשות היא הפרנסה. רוני הוא מוהל מוכשר מאוד אשר היה ידוע בכל גוש קטיף והוא בעל ניסיון רב. הוא צריך למעשה לבנות לו מוניטין חדשים לאחר שקהילתו התפזרה לכל עבר, ועד שיוכל לשוב ולהתפרנס מהמקצוע העיקרי שלו. כל המחפש מוהל או היודע על מי שמחפש, תהיה זו מצווה גדולה לסייע לרוני ולמשפחתו לזקוף את קומתם ע"י פרנסה באופן עצמאי ולא ע"י מתנות בשר ודם. מספר הטלפון של רוני הוא: 054-5236535, טלפון נוסף 050-5447151 מי שיכול להפיץ נא לעשות זאת. בברכת שנת חיבור ואחדות

Helio

New member
רוני הזה

יתאבד לאחר שיקרא על מה מדברים כאן רוב המשתתפים.או שישתכנע לעשות הסבה מקצועית.זה יישמע מעניין במיוחד "... נא להכיר רוני בקשי- דובר קה"ל חדש ומוהל לשעבר..".יהיה סלבס חדש בארץ הקודש.

אני לא מתחברת למוהלים מצטערת

אני לא רוצה להישמע קיצונית. אבל אני חושבת שלמוהלים צריך לשלול את הרישיון. - המגוחח הזה, (אם בכלל יש לו) אם כבר מחליטים כן לחתוך, אז רק אצל רופא!

Baby Doc

New member
מאחל לו שימצא מקצוע חדש ומכובד

ובמקצועו הקיים - מקווה שיישאר מובטל לנצח...

אני מאחלת לו שיצליח

לזקוף את קומתו על ידי פרנסה באופן עצמאי ולא על ידי מתנות בשר ודם

פריגת

New member
ובד"כ מוהל ירא שמיים וכשר

לא אמור לקחת כסף על בריתות. וקל וחומר שלא להתפרנס מזה...

אבא גאה

New member
מתנות בשר ודם????

מה זה אומר מתנות בשר ודם? וגם אם הייתי מתכוון למול את בני, תוהה אני אם הייתי לוקח המלצה שכתובה באינטרנט, ובכדי ל"עזור" למישהו הייתי נותן לו לחתוך את הבן שלי. ממליץ לו לחפש מודעות דרושים בחניות שבסביבה, יותר נקי ויותר מכובד.

למעלה