עזרה חשובה...

ofir1948

New member
עזרה חשובה...

תראו אני עושה עבודה על קווין ואני צריך ניספחים... מה שעשיתי בניספחים עד עכשיו זה שהצלחתי להשיג בנתיים רק תמונות חשובות של הלהקה... אני צריך את העזרה שלכם בכך שתעזרו לי למצא עוד נספחים חוץ מתמונות... תודה! מקווה שתעזרו לי...

Teo Toriatt

New member
מילים לזכרו

מתוך מה שאמר ג'ורג' מייקל במופע לזכר פרדי - נראה לי מתאים. מופיע בחוברת של 5 Live ""I think a lot of people, not necessarily people who have anything against gay people, are probably taking some small comfort in the fact that although Freddie died of AIDS he was publicly bisexual. It's a very, very dangerous comfort. The conservative estimate for the year 2000 is that 40 million people on this planet will be infected by HIV, and if you think that those are all going to be gay people or drug addicts, then you are pretty well lining up to be one of those numbers. So please, for God's sake and for Freddie's sake, and for your own sakes, please be careful

אהבתי מאוד את הביצוע!!!

התרגשתי אפילו... הבחור הזה מזכיר לי את ברוס ספרינגסטן יותר. ד.א: אני חדשה פה, לא יודעת למה לקח לי הרבה זמן להבין שבטח יש פורום קווין... אל תצחקו עליי...
אבל אני מעריצה את קווין,בייחוד את פרדי (פארוק) בולסרה הרבה שנים.... אז כיף להיות פה

לי6

New member
הי, גם אני עושה עבודה על קווין!

איזה חומרים אתה צריך? יש קטעי שירים קטעי וידאו מה עוד?

למעלה