עזרה חשובה מאוד !!

עזרה חשובה מאוד !!

שלום רב לכולם , אני צריך עזרה מאוד חשובה שלא מצאתי באף מקום באינטרנט . אני מבקש מכל מי שיכול למצוא לי איפה ניתן לראות את כל הפיידים השידורים וכל התדרים לאיזה מדינות ואיזה רשתות ישודרו משחקי האולימפיאדה וכן איזה לווינים . בנוסף אם יש דבר כזה את כל התחנות שישדרו אותם בטלויזיה אם יש להם גם אתר שיכולים לראות את הערוץ גם באינטרנט . זה מאוד חשוב והאולימפיאדה מאוד קרובה ואני צריך את זה ! תודה רבה לכל מי שיעזור .

הי אורן

לי ידוע על 2 ערוצים שישדרו את המשחקים..ZDF הגרמני וERT היווני. לגבי הערוץ היווני,הוא יפתח 6 ערוצים נוספים לסיקור יותר נרחב של המשחקים! בכל מקרה,ככל שמועד המשחקים יגיע,יתווספו עוד עוד ערוצים שיפרסמו את לוח השידורים שלהם,פשוט שווה להמתין עוד קצת..

אתה צודק

זה די מוקדם , אני מיהרתי כי אני צריך לדעת בגלל משהוא שאני מכין . מקווה שתמשיך לעדכן אותי .

אורן

בשמחה..הרי יש לי צלחת ואני מחכה גם לשידורים הישירים! דרך אגב,פעם היינו מדברים בICQ שלח לי מסר פרטי.. תודה,עופר!

חלק מהערוצים שאתה חשוב שתוכל לקלוט

ישדרו בלווינים תוכניות אחרות לגמרי בגלל זכויות השידור שלהם. אל תסמוך על חלק גדול מהם לצרכי צפיה מאירועי המשחקים !

לא זה הכוונה שלי

הכוונה שלי יותר שידורי האינטרנט , שאגב לערוץ היווני שמשודר באינטרנט כבר ראיתי תוכנית לפני חצי שעה על האולימפיאדה .

לפי דעתי

יש לצפות שגם שגם חלק מהערוצים הטורקיים ישדרו את המשחקים האולימפיים,הם מרבים בשידורי ספורט בערוצי הלווין שלהם

tvcabo777

New member
ברגע שיגיעו לרגעי האמת הם יפשלו

בטח רק NOVA ישדרו את האולימפיאדה בצורה מפורטת ומלאה עם מספר עמדות שידור במקביל בכל מקום בו מתקיים אירוע כלשהו

geostant

New member
אולי יום-יומיים לפני תחילת המשחקים

חברת Satlink בדרך אגב היא חברה ישראלית ככה שממש לא קשה ליצור איתם קשר טלפוני, אבל אני בספק אם הם ישתפו איתך פעולה בנושא. מה גם שאני ב-99% בטוח שכל ה-FEEDS יהיו מקודדים על מנת למנוע הפצה לא מבוקרת ופגיעה ברוכשי זכויות השידור. אני משער שהקידוד יהיה קל לפיצוח ולא ישקיעו בקידוד מתקדם, אבל בזה אי אפשר להיות בטוחים.

חשבתי שאתם טובים

המשכתי לחפש ולא מצאתי , אין פה אף אחד שיכול לעזור לי ???? זה חשוב מאוד !

geostant

New member
קיבלת את העזרה שלך ../images/Emo70.gif

זה שאתה עצלן ולא פונה ל-Satlink זה כבר דבר אחר

למעלה