עזרה (חצי טכנית)

daditami

New member
עזרה (חצי טכנית)

קודם כל התחדשתי באופניים חדשות (יד שניה)
trek 1200 נהדרים (מפרט שלהם כאן) וזאת בהמשך לשרשור שבו שאלתי קצת שאלות טכניות לגבי מושגים. העזרה הנדרשת ברשותי משאבה שרכשתי מזמן ומכיוון שבשטח (אני שטיחון במקור) אני שם אותה בתיק, זרקתי את התופסן שלה לפח (זה שמתחבר בברגים של תפס הבקבוק). לא מצאתי בחנויות רק תופסן , זה מגיע רק עם משאבה. היכן ניתן להשיג? אם יש למישהו לתרום אז אשמח לאמץ. תודה דדי

andnem

New member
כדאי לצרף תמונה של המשאבה, לא כל

תופסן מתאים לכל משאבה, הקוטר יכול להיות שונה.

chenrp

New member
יש לי לתת לך

תתחדש, אני מהצפון. בוא וקח. אם זה מתאים, תתחדש שוב.

danbaratz

New member
איזה משאבה?

יכול להיות שיש לי משהו דבר איתי אני מרחובות אם לא יתאים אפשר לסדר עם רצועות גומי, אחלה פיתרון זול ופשוט דני 054-7777663

dudmel

New member
אתה בטוח שהמשאבה מהשטח תשמש אותך כראוי בכביש?

מעטות המשאבות הרגילות שמגיעות ללחצים הדרושים לאופני כביש. אני רכשתי משאבה (ארוכה) שאמורה להגיע ל120psi ועדיין קשה לעבור איתה את ה80. עם משאבת מיני מהשטח אני בקושי מגיע ל45. אם אתה בטוח שאתה רוצה להשאר איתה גם בכביש, אתה יכול לקנות משאבה זולה שבאה עם תופסן, ולזרוק את המשאבה... זה מה שאני עשיתי - מצאתי במצמן ב19 ש"ח משאבה שאמנם נראה שלא תוכל לנפח אפילו כדור, אבל התפס התאים לי בול למשאבה הישנה. בכל אופן, לדעתי כדאי לך לקנות משאבה חדשה - או משאבת מיני עם בלון CO2 או משאבה ארוכה שמיועדת לכביש (ומתלבשת בלחץ בין צינורות השלדה).

daditami

New member
חוד דעת על משאבה

הבנתי את הנקודה שמשאבת שטח לא תעשה עבודה טובה. מכיוון שאין לי כוונה להשקיע מליונים במשאבה. אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון / היכרות עם המשאבה הזאת. תודה דדי

danbaratz

New member
נחמדה מאוד

מגיעה ל80-90 PSI כמו רוב המשאבות ברמה הזאת סה"כ בתור חירום היא עושה את העבודה.

daditami

New member
תודה . נראה לי אלך עליה

קבל ביטול לגבי התופסן למשאבת שטח תודה בכל אופן דדי

אוקטן1

New member
אני קניתי כזו

במחיר כמעט כפול לא מזמן היא בסדר לא יותר אם תרצה תפסים יש לי כל מיני תבדוק מה הקוטר של המשאבה שלך את המשאבה אני לוקח בכיס גב וזו מספיק קטנה

למעלה