[עזרה] חידת ג'אווה

GanGsTer5

New member
[עזרה] חידת ג'אווה

חייב דחוף את התשוסה לחידה 1 http://maagar.openu.ac.il/opus/Static/binaries/Upload/Bank2/maman18_0.rtf עזרה עם זה בבקשה!!! לא הצלחתי ישבתי על זה מלאה זמן!!! ואני צריך רק את הבעיה הראשונה חחח! תודה לעוזרים!!! ומי שיעזור לי אני יביא לו מה שבא לו {2 מספרי 8 INV או מספר של 7 של אי סי קיו!!!} כי התערבתי עם חבר שלי ואני רוצה לנצח אותו חח וז להראות לו מה זה!! תודה רבה לעוזרים!!

GanGsTer5

New member
סליחה בטעות!!

סליחה פשוט נתקע לי האינטרנט ולחצתי מלאה ואחרי זה עשיתי רענן כי חשבתי שזה לא שלח ולשחתי שוב!בבקשה תסירו את שני הקודמים!!

TheRedEye

New member
בקשר לאחד

תעשה את זה עם טיפוס מחסנית זה ממש קל הוא דוחף פותח ואם הוא רואה סוגר לאותו פותח אז הוא שולף פותח אני יכול לעשות לך את זה במודלים חישוביים - אני לא יודע גוואה לשתי שאלות האחרות לא פתרתי כי לא הסתכלתי כעיקרון זה רמה של 5 יחידות מחשבים, די שטות

GanGsTer5

New member
לא הבנתי כלום

תוכל להסביר את זה בפשוט יותר?? חחח אחי אני בכיתה ט' כולה חחח! תודה מראש אחי! בתודה רב, אורן

TheRedEye

New member
שאלה 1

מחסנית זה טיפוס לייצוג נתונים - אתה מכניס 10 איברים הראשון שהכנסת יהיה האחרון שיצא.. לפני הכול אנחנו דוחפים S למחסנית עכשיו יש שלושה סוגי סוגריים הראשון } השני ] והשלישי ) אז ל } מכניסים למחסנית A ל ] מכניסים למחסנית B ול ) מכניסים C למחסנית ואז אם אנחנו מקבלים { [ ( אנחנו שולפים בהתאמה את האותיות A B C עכשיו אם קיבלת { ובמחסנית יש B\C\S בראש אז המחסנית תיתקע ותחזיר false אל עם בסופו של קלט המחסנית ריקה אז מחזיר true עשיתי לך את זה באוטומט לא דטרמיניסטי ודי קיצרתי את המצבים.. זה לא התשובה בגוואה אבל זה בכליות איך פותרים את זה..

GanGsTer5

New member
תודה אחי הבנתי!!

אבל אתה יודע מה התשובה המלאה?? והתשובה בגוואה! בזזכותך חבר שלי הולך ליפול חחחח מססכןן עכשיו היא היא חייב לי 50 שקל חחחחחחחחחח! תודה אחי!! בתודה רב, אורן

GanGsTer5

New member
לא אחי רק לראשונה

התערבו מי יצליח לפתור אותה ומי שפותר מקבל 50 שקל חח

TheRedEye

New member
נסה בפורום שפות תכנות

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 כעיקרון התשובה במה שצירפתי לך אבל רק לא בשפה אלא במודלים חישוביים

למעלה