עזרה חברים!

שיבר10

New member
עזרה חברים!

קניתי טאבלט מבית לנובו שנושא את אנדרואיד גירסת 5.1. עכשיו מכיוון שצפיה בוידאו בליב באתרים (או לאו דווקא בלייב) לא היתה אפשרית החלטתי ברוב קולות להתקין אדוב פלאש פלייר. אלא שכאן התברר שאין גרסה ל5.1. עכשיו או שתסבירו לי איך מחליפים את הגרסה באנדרואיד למשהו קדום יותר (סטייל 4.3 וכאלה) או משהו אחר.
אה, ואין לי באמת מושג למה הייתי צריך להתקין הקבצים שלי או לחילופין לגלות שאין אפליקציית "הורדות" כמו שהתרגלתי שיש באנדרואיד. בסוף מצאתי את זה במנהל האפליקציות בהגדרות. מוזר ומעצבן.
יאללה שמישהו יסביר לי מה קורה. תנקס!

BobboVilla

New member
גוגל הרסה במכוון את התמיכה ב-Flash

הגירסא האחרונה שהיה אפשר איכשהו להתקין את האפליקציה ישירות מהאתר של Adobe הייתה 4.4.2 אם אני לא טועה, והחל מ-4.4.4 גוגל פשוט שינתה משהו כך שגם אם תתקין את האפליקציה של Flash היא לא תעבוד.
&nbsp
כדי לשנמך את המכשיר שלך לגירסא אחרת אתה צריך למצוא ROM (רום - גירסא של אנדרואיד) עם גירסא קדומה יותר. אם המכשיר שלך חדש יחסית, ויצא עם 5.1, אז לא תהיה גירסא ישנה יותר.
&nbsp
הפיתרון היחיד הוא להתקין דפדפן שעושה פעולה בצד השרת כדי להפוך Flash למשהו שיכול לרוץ על המכשיר שלך, אבל זה אומר שבעצם אתה מנתב את כל הגלישה שלך דרך צד שלישי כלשהו.
&nbsp
"הקבצים שלי" זו אפליקציה של סמסונג, בין היחידות שיש להן סיבה אמיתית להיות מותקנות מראש. היתרון של יצרניות אחרות בהקשר הזה הוא שהן לא דוחפות לך אפליקציות לא מוצלחות שתופסות מקום (ולפעמים גם רצות ברקע ומאטות את המכשיר), ואתה יכול לבחור לבד איזו אפליקציה של מנהל קבצים להתקין. "הורדות" אמור להיות בכל מכשיר אנדרואיד, אבל לא היה לי מכשיר של לנובו כדי להגיד את זה בוודאות.

blzvi

Active member
אתה לא מחליף שום מערכת הפעלה

אין פלאש באנדרואיד .
לא אמורה להיות שום בעיית שמע באתרים ומציע לך לא לחרבש את הטאבלט בכל מיני אפליקציות .
כפי שהוא היה במקור זה אמור לעבוד .
תן בבקשה לינק של אתר בו יש לך בעיה.
אגב באיזה דפדפן אתה משתמש? מציע להשתמש ב chrome
לא מבין מה היה הקושי למצוא את תיקיית ההורדות ,זה במגירת האפליקציות

למעלה