עזרה חברים, עזרה!

JuveFan

New member
עזרה חברים, עזרה!

ערב טוב. אני רוצה לקחת את חברה שלי לרכיבה על סוסים. האם מישהו מכיר חוות סוסים טובות שנמצאות במרחק של כשעה נסיעה מרחובות (אפשר גם קצת יותר רחוק)? האם יש לכם המלצות על חוות סוסים כאלו? אני מעוניין ברכיבה של בערך חצי שעה. כמו כן, אני אשמח לקבל גם טלפונים של אותם חוות. תודה על העזרה!

The Jenny

New member
חוות באיזור רחובות...

אההם... אני בעצמי גרה באיזור רחובות, ומכירה כמה וכמה חוות, השאלה היא האם אתה מעוניין בטיול בחוץ או בשיעור רכיבה במאנז´ (מגרש)? בכל מקרה, הנה כמה חוות באיזור: חוות רועי לשם, נמצאת בקיבוץ קדרון (בערך עשר דקות או רבע שעה נסיעה מרחובות,) מרכז רכיבה ארצי בכנות (גם כן די קרוב, רבע שעה נסיעה, נמצא בכנות) ישנה עוד חווה בבית חנן, אני לא בטוחה איך היא נקראת, אבל שמעתי שהיא גם לא רעה. אני לא בטוחה לגבי הטלפונים של החוות הנ"ל, אבל אני חושבת שאפשר להשיג אותם ע"י מודיעין או ספר טלפונים. כמו כן, הייתי רוצה להמליץ על חווה נהדרת, שאמנם ממש רחוקה מרחובות, אבל לדעתי היא ממש שווה את הנסיעה- חוות דובי (שנמצאת בבת שלמה, לא רחוק מזכרון יעקוב). שם אפשר לקחת גם טיולים בנוף המהמם של הרי הכרמל. היא נמצאת בערך במרחק של שעה וחצי- שעתיים נסיעה מרחובות. מקווה שעזרתי במשהו, ושתהנו מהרכיבה... ג´ני :)

פרסה

New member
מרכבות לטרון

15-30 דקות מרחובות יש את מרכבות לטרון מאיר-053-254779

פרסה

New member
ובסוף גם ההית מין הסתם....

ידעתי על זה ואני יצאתי מדריך
לפפי מה שהם אמרו לי הם נהנו

JuveFan

New member
עוד שאלות

אני רוצה לצאת לטיול ולא ללמוד לרכב, האם יצרפו לי מדריך? האם בחוות האלה שהצעתם יש מסלולים יפים ו/או נוף יפה או שזה סתם טיול באיזור?

פרסה

New member
תגיד איפה אתה גר?

אתה ההית אצלנו בחווה נכון? שאמרת שאתה עובר לגור מולי בבן-נון בבית של הזקנה? נראה לי אני קופץ לבקר

abup

New member
פה זה הקאטצ´..

בטח שיצרפו לך מדריך גם אם אין יש לך ניסיון... ככה זה בכל החוות לא נראה לי שיש חווה אחת שנותנת לעשות טיולים לבד בלי ליווי של מדריך..

The Jenny

New member
אז ככה...

כן, מדריך מצרפים לכל מי שרוכב. אלא אם כן יש לך סוס בחווה, או אם אתה עובד שם... בכל מקרה, לדעתי המסלולים הכי יפים הם בחווה שסיפרתי עליה מקודם, חוות דובי בבת שלמה. נכון, היא יותר רחוקה מהשאר, אבל זה משתלם- הטיולים שם מדהימים, והנוף פשוט הורס (הרי הכרמל, רכיבה בשבילים בהרים עצמם). ביתר החוות, אם אני לא טועה, אלה טיולים בעיקר באיזור. אולי באמת חוץ מבמרכבות לטרון...

פרסה

New member
מרכבות לטרון

נוף מהמם באזור קיבוץ נחשון לאזור תל גזר אנחנו יוצאים רק במסלולים של שעתים בעקרון למי שלא יודע לרכב ממומלץ לצאת לשעה אם מדריך מטעמנו להתקשר למאיר הטלפון בהודעה אחרת

abup

New member
וואי זה הפך ליהיות נפוץ

הקטע של "לקחת את החבר\ה לטיול סוסים". תראה באזור רחובות החווה הכי נחמדה שיש זו החווה של רועי לשם בקיבוץ קדרון.. אני רכבתי שם איזה שנה בערך... עכשיו לדעתי היא עדיפה על כנות וזה בגלל שהיא חווה קטנה ומקבלים שם יחס אישי לעומת כנות (ובלי לפגוע באף אחד) היא קצת יותר גדולה "ותעשיתית" אם אפשר לקרוא לה ככה.. ובקיצור לדעתי החווה של רועי תיהיה די מושלמת לענין. אז דבר איתו ואם המחירים נשארו אותו הדבר אז זה 80 שקל שעה טיול לבן אדם... אז הטלפון שלו הוא: 054926758. אני מקווה שזה עדין הטלפון שלו כי לא דיברתי איתו הרבה זמן.

פרסה

New member
האאא הוא גם זול

לא ידעתי שירדו המחירים אצלנו הם דפקא עלו קודם זה היה 60 בהדרגה זה עלה ל80 וזה נחשב זול אני מכיר חוות שעולות סביבות 120 שקל

PsichoPet

New member
חוות רעננה

שמעתי שזה מקום יפהיפה. הרכיבה היא על שדות וטבע יפהיפה. הרחק מהכביש והבתים. האיזור גם לא מסוכן, וכדאי לבקר שם. צירפתי מפה, איך להגיע לשם.

הטבע באמת נחמד- יש גיוון בין מתאים

לבין חממות לבין שדות ולבין אזורים יותר מיושבים..בסך הכל אפשר ממש להנות הרכיבת שטח שם.. הסוסים די מופרעים
אבל לא אפשר להתגבר. יש המון המון מקום לרכיבה.. המנז´ים עצומים.. הבעיה היחידה היא באמת הסוסים שניקנו במצב נורא אחרי התעללות.. קונים אותם במחיר זול ומשקמים אותם..
בינתיים הם עדין מופרעים..
המכירים באמת זולים ונוחים

למעלה