עזרה - זיהוי GPS!

sapir76

New member
עזרה - זיהוי GPS!

התקנתי אתמול דסטינטור 6 על ה ASUS 636N שלי.. הפעלתי אותו, ונאמרת הודעה שאומרת "אין GPS", וה GPS לא מתחיל לעבוד... מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!!!

Ofirmmm

New member
מה נסגר איתך ????

קשה לך לקבל שאולי יש אנשים שיש להם ממש בעיות ב- GPS עם תוכנה חוקית ??? אני לא מבין את זה, אולי תשאלי קודם אם התוכנה שלו פרוצה או לא לפני? קצת סדר ! נסו לעזור באמת לפני להאשים כל בנאדם שני בתוכנה לא חוקית...

amitp

New member
אופיר - בוא נעשה סדר באמת

אין, אומר שנית אין, תוכנת D6 חוקית עם מפות הארץ שניתן להתקין על מכשיר פוקט PC. פשוט לא מוכרים כזו. גם אם הייתה זה לא חוקי להתקין תוכנה על שני מכשירים שונים. דיון בנושא תוכנות פרוצות אינו לגיטימי בפורום זה על פי חוקי הפורום. אתה יכול לא להסכים עם זה, אבל אין מה לעשות... קאפיש?

Ofirmmm

New member
ברור בהחלט!

אני יודע ש- D6 לא מגיעה עם מפות של הארץ. גם נאמר לי בכלל שאין לה עברית. עכשיו, בשביל בדיקה של המכשיר שלך, לא היית מתקין תוכנה של חבר (חוקית) כדי לוודא שה- GPS עובד? (אחרי שיש לך חשש שהוא לא עובד....) (לא מדבר על המקרה של הבחור למעלה, מדבר על המקרה שלי) עם ה- GPS מעולה, נשתמש בתוכנה חוקית אחרת שיש לי שעובדת רק עם מכשיר אחד. לא עובד, גם מעולה. נחזיר את המכשיר. אבל לא להאשים ישר את התוכנה... ואין לי ספק שזהו אינו המקום לדיון על תוכנות פרוצות. הבנתי מאיפה באה האי הבנה... הוא כתב "אין GPS" אני התייחסתי לזה כאל הודעה לגיטימית של error (גם באנגלית קר שהוא בחר לעברת אותה).... אתם התייחסתם לזה כאל הודעה בעברית ומזה הבנתם שזו תוכנה פרוצה... אוקיי.

למעלה