עזרה- זוג חדש בעיר.

dfg100

New member
עזרה- זוג חדש בעיר.

שלום לכם/כן, אנו זוג חדש התכוונים לעבור לעיר. ראשית כל מאוד נחמד היה לגלות על הפורום הפעיל מאוד בעיר. רצינו לדעת: היכן ניתן למצוא באזור ואם יש חנויות ריהוט? היכן ניתן ואם בכלל למצוא שייש(חנויות) ברמה איכותית? היכן ואילו חנויות למוצרי חשמל קיימות באיזור ? היכן ואיזה מקומות בילוי קיימים באזור? נשמח לקבל את תשובתכם. (מצטער על השאלות הרבות שבודאי מצריכות תשובות די ארוכות,עמכם הסליחה.

דושניק

New member
רק רגע, אני מכין לכם רשימה

של מקומות הבילוי. הבעיה שתפוז מגבילים את מספר התווים להודעה ואני יאלץ לשרשר, אז תשימו לב טוב-טוב!

chili3

New member
../images/Emo140.gifמנסה לעזור בחלק...

חנויות ריהוט באזור לא מכירה, אבל יש בצומת בילו. שיש לא יודעת ואשמח לדעת גם. מוצרי חשמל - יש את א.ל.מ ושקם אלקטריק בישפרו סנטר ויש חנות חשמל בשילת מתחת לרמי לוי. מקומות בילוי באזור - מכירה בעיקר בתי קפה ויש את הפאב ERA בליגד סנטר, בקרוב יפתח בית קולנוע בישפרו. זהו, מקווה שעזרתי במשהו.

ברוכים המצטרפים ../images/Emo140.gif

חנויות חשמל - יש את חשמל אהרון בשילת. בישפרו יש את א.ל.מ. ויש עוד כמה חנויות קטנות. מקומות בילוי - רק תסתכלו במומלצי הפורום (בטאגליין - השורה שרצה בראש הפורום, או במאמרים). חנויות ריהוט - לא חושבת שיש חיה כזאת. צריך להרחיק לביל"ו או לראשון.

dfg100

New member
תודה לכולם,אשמח לעוד אינפורמציה,אם

יש לחברים מה להוסיף, בעיקר בתחום הריהוט,באם יש גם המלצות לריהוט באיזור קרוב אלינו. ותודה לך עפרה על קבלת הפנים.

גור אדם

New member
באיזור תעשיה שילת

יש חנות רהיטים וכמו כן מפעל רהיטים שגם מוכר ומייצר לפי דרישה - ליאור שמר.

תיחוש

New member
יש גם ריהוט

מירי אור בכפר רות, שגם בבנין גלי, נגר פרטי בכפר רות ליד גבס גושן, מרכז עסקים "עילית" בקרית ספר.

שלגיה ו7

New member
תני קצת פרטים

ביקרת בקרית ספר? איזה רהיטים יש להם? ואיך הנגר שליד גבס גושן? הזמנת איצלו משהו?

yoelth

New member
יש חנות רהיטים בצמוד להום-סנטר

חנות די חביבה, עם איכות לא רעה. ממש בבנין שאחרי הוםסנטר בתוך החניה שלהם , ע"י חנות המסגרות - לחנות הרהיטים יש שם ארוך וקשה, אבל קל למצוא אותה.

אמהלה 2

New member
אין לי פרטים על החנות

יש לי פרטים על המוכר האנטיפאט שעושה טובה שמתייחס למישהו.... אני לא קונה במקומות כאלה על העיקרון!!!!

טלעמית

New member
אני יכולה להמליץ לך על נגר רהיטים

עבודות יפות, רהיטים איכותיים, נעים לעבוד איתו. מס' הטלפון שלו: 054-4710999 שמו חגי

למעלה