עזרה ושאלה

ShaiGe

New member
עזרה ושאלה

הי לכולם. אני מחכה ומחכה, ולמרות כל ההבטחות לא נראה שגלי תוציא אי-מתי דיסק של ההופעה שלה מהיכל התרבות (ההופעה המדהימה ביותר של גלי שהייתי מעולם, וראיתי המון). בינתיים, אני ממש חייב לדעת, האם מישהו הקליט את ההופעה ויכול לשלוח לי מתוכה את "מקדש האהבה"? אני אודה עד השמים. ועוד שאלה: שכחתי מי שר איתה את "נ.ב.". מישהו? שבת שלום לכווווולנו. שי

שרית7

New member
הי שי (נשמע כמו "הי גיא"...) וברוך הבא

לגבי שאלותיך: א. לצערי אתה אכן צודק. לא ייצא דיסק של הופעה חיה (לא בקרוב בכל אופן היות וההשקעה של דיסק בהופעה חיה לא נופלת בהרבה מהשקעה של דיסק חדש, וגלי החליטה להוציא דיסק חדש שעליו היא עובדת בימים אלה. ב. באשר להופעה בהיכל התרבות אתה אכן צודק זו היתה ה-הופעה מכל הבחינות וגם אני הייתי בהמון אבל המון הופעות ובאמת עוד לא היה דבר כזה. יש לי את ההקלטה של כל ההופעה בהיכל התרבות (כפי שהוקלטה באולם עצמו ע"י מנהלה האישי של גלי - הבנתי שההקלטה ששודרה ישירות ברדיו היא באיכות יותר גבוהה אבל אין לי את ההקלטה הזו לצערי, מצד שני בהקלטה שלי אין דיבורים של קריינים (למרות שבמחשבה שניה נראה לי שזה מרגש לשמוע את הדברים הנפלאים שנאמרו עליה) אין לי מושג איך אפשר להעביר הקלטה דרך מחשב - אני מנחיה שאפשר ואני יכולה לבדוק ולהעביר אין לי מושג באיזו איכות זה יצא. ג. שאלה אחרונה חביבה: מי ששר עם גלי את "נ.ב" נקרא שמעון גלבץ. זהו. אז שבת שלום ונשמח לראות אותך מתארח כאן בפורום.

ShaiGe

New member
איזה Welcome...

תודה, רק שאני לא ממש חדש כאן. אני פשוט "נדיר" כאן (-; אני מכיר את הפורום ונכנס לקרוא בו הרבה פעמים. פשוט אין לי הרבה מה לכתוב... אז ככה: א. כזה דיכאון...איזו החלטה מאכזבת... ומה איתנו? נזנחים לאנחות? בחיי, כמעט גובל בחוצפה! אסור לה לא לשמר כזה ערב על דיסק. זו חובתה המוסרית, האזרחית והתרבותית להנציח את החוויה מטלטלת החושים הזו - ומישהו חייב להגיד לה את זה! זה יכול להיות דיסק כפול מפואר. פנינת חמד אמיתית. מה זה חשוב כמה זה עולה? זו אבן דרך משמעותית מאוד בקריירה שלה! כיבוש חשוב. ערב מ-ע-ל-ף ! אי אפשר להתעלם ככה סתם! שרית - לטיפולך! ב. אני מקווה שאמצא דרך שבה תוכלי להקליט לי את השיר - ואעדכן אותך. וגם אם לא - תודה רבה על הנכונות. ג. או, זהו! שמעון גלבץ. תודה. נדמה לי שיש לו קרדיט על הקלטת והתקליט של "צעד", אבל לא על הדיסק. יכול להיות?! אני אבדוק שוב. שבוע טוב, שי

ShaiGe

New member
אולי רק אתמול מצא את הפתרון...

הי שרית. האם נראה לך שתוכלי להקליט את |מקדש האהבה| באמצעות התוכנה שרק אתמול נתן לה קישור, ואז לשלוח לי במייל? זה האתר להורדת התוכנה: שבת שלום לכולם ותודה לך, שי

למעלה