עזרה ורעיונות

vq13369

New member
עזרה ורעיונות

שלום לכולכם.
אני חייב את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה, אשתי רוצה להתגרש ממני ואני לא רוצה. אני מבין לפעמים את הסיבות שלה אבל המצב שלנו הוא לפעמים טוב.
בבקשה, תנו לי רעיונות איך להחזיר אותה אלי. לא רוצה לחיות בלעדיה ובלי הבן שלנו.
עוד דבר שאולי תעזרו לי להבין. את הילד הראשון הבאנו בטיפולים ועכשיו אנחנו שוב בטיפולים. למה היא לא מפסיקה לקחת את הכדורים או ללכת לבית חולים כאשר היא אומרת בפירוש שהיא רוצה להתגרש.
בבקשה תעזרו לי. אני אוהב אותה ורוצה שנהיה זוג ומשפחה. אנחנו כבר כל כך רחוקים שזה ממש כואב לי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לשאלתך השניה

זה ברור למה היא עושה את זה. היא רוצה שני ילדים מאותו אבא, ולא משני אבות שונים. אם אתה חושב שזה קשור באהבה כלשהי אליך - אני חושב שאתה טועה.

לגבי "להחזיר אותה אליך", מאחר ולא כתבת שום פרטים, אין לי מה לומר לך. הכל כמובן תלוי בסיבות (האמיתיות, לא בהכרח הנאמרות), ועל אלה אין לי מושג.

אפשר רק לומר שיש מצבים שבהם בהחלט ניתן להחזיר, ויש מצבים חסרי סיכוי (כמעט). במקרה שלך גם אי אפשר לקבל מושג מה מבין השניים נכון.

שילה1

New member
אם אשתך החלטית-אין לך מנוס אלא להשלים עם

רוע הגזירה,ולהשתדל לעשות את התהליך הקשה בדרך נעימה.
אין פטנט להחזרת אהבות.אולי לקוראים בקפה שוקו וקולה יש.

למה שמישהי תרצה להיות נשואה למבחנה

של תרומת זרע? משתמשים בתרומת הזרע ואת המבחנה אפשר להחזיר למעבדה (או סתם להשליך לפחאשפה).
כשתתחיל להתנהג כמו בן אדם ולא כמו מבחנה אז אולי יהיה על מה לדבר.
בתור התחלה (בתרגול התנהגות אנושית) אתה יכול למשל לספר לנו למה היא רוצה להתגרש ממך, זה בהחלט יכול לפתוח כיוונים חדשים לפתרון בעייתך.

קארניו

New member
אם היא כ"כ רוצה להתגרש

למה היא לא פותחת בהליכים? (או שכן עשתה צעד בכיוון והשמטת את הפרט הזה)
אולי היא מדברת על כך רק כדי לעצבן אותך ?

אין לי שמץ של מושג מה האמת שמסתתרת מאחורי הסיפור שלך למרות שאני מסכימה עם השאלה שאתה שואל לגבי טיפולי ההפריה שהיא עוברת במקביל לרצון שלה להתגרש ממך כי גם לי זה נשמע לא מתקבל על הדעת ומעורר תמיהה .

אני במקומך הייתי עוזבת לחלוטין את עניין הגירושים ואומרת לה שתעשה מה שהיא רוצה מבלי להזכיר את הנושא בכלל . נראה מה יהיו הצעדים שלה ..... והשאלה המבקשת היא האם אתה תוכל להתאפק ?

אין לי גם ספק שאתה טיפוס מעצבן וקשה ולא בכדי היא מאיימת בפירוק המשפחה.
בקיצור, שניכם זקוקים לניעור רציני !!!

סטנגה Joe

New member
לדבר לדבר לדבר

דבר איתה.
נסה להבין אותה.
נסה להתקרב אליה.
אין משהו אחר.

למעלה