עזרה וקצת עידוד

wishing78

New member
עזרה וקצת עידוד

שלום לכולן,
אני צופה מהצד תקופה ארוכה ועד עכשיו לא העזתי לכתוב...
אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להיכנס להריון. לפני כשנה הייתה לי הפלה ומאז כלום לא קורה.
אציין שאני בת 36.5 אבל ה- FSH שלי עומד על כ- 3.5.
בכל מקרה - עשיתי בדיקות הורמונים, עשיתי צילום רחם, עשינו בדיקת זרע, אני עושה מעקב זקיקים - הכל תקין וכלום לא קורה.
ובלי קשר לבאסה הכללית אשמח לייעוץ:
ביום שני (י"מ 15) עשיתי מעקב זקיקים והרופא לא ממש ראה טוב את השחלה. הוא אמר שלדעתו היה כבר ביוץ. זה הפתיע אותי כי בד"כ אני מבייצת רק בי"מ 19.
בבדיקות דם שעשיתי באותו יום יצא אסטרדיול 627, LH 9.2 ופרוגסטרון 3.1 (אני לא לוקחת הורמונים). הבנתי שזה אומר שכנראה עדיין לא בייצתי ושהביוץ מתחיל להתקרב.
היום עשיתי שוב מעקב והפעם הרופא ראה משהו שנראה כמו זקיק (שוב היה לו קשה לראות) בגודל של 15-17 מ"מ. אני לעומת זאת הייתי בטוחה שכבר בייצתי אתמול...
יכול להיות שכבר לא יהיה ביוץ החודש? יכל להיות שמה שהרופא ראה זה גופיף צהוב? מחר אני שוב עושה בדיקות דם אבל אני ממש מוטרדת. חודש שעבר כשהיה לי זקיק בגודל 19 מ"מ האסטרדיול שלי עמד על 315 LH על 5.2 והפרוגסטרון על 2.7. בקיצור - אשמח לדעתכן..
תודה.

ענבל ח1

New member
היי

את תוכלי לדעת אם בייצת, רק אחרי בדיקות הדם מחר פרוגסטרון דו ספרתי יעיד על כך שהיה ביוץ. מתחת לכך עדיין לא היה. ביום שני עפי בדיקותייך בוודאות עוד לא בייצת. לפי הפרוג׳ וה- lh שיצאו באותו יום, להערכתי הבלתי מחייבת היית במרחק של כ-3 ימים מביוץ. מה שאומר שאולי מחר תראי שאת אחרי ביוץ, אבל לא בטוח. יכול להיות שעוד לא בייצת. בקיצור, הבדיקות מחר ישפכו אור.
שיהיה בהצלחה!
אגב, אני הייתי פונה להזרעות כבר לזירוז התהליך אבל אני קצת חסרת סבלנות...

tamamitt

New member
כה זמן לקח לך להכנס להריון

שאותו הפלת?
איזו הפלה עברת ובאיזה שבוע?

wishing78

New member
להריון שאותו הפלתי לקח להיכנס כחצי שנה...

עברתי גרידה בשבוע 13.
לעובר בפשוט הפסיק הדופק...

בכל מקרה היום עשיתי בדיקות דם והתוצאות הן אסטרדיול 470, LH 3.7 ופרוגסטרון 19.
אני מבינה שכבר בייצתי לפי הפרוגסטרון. יש דרך לדעת מתי? (ביום שני הפרוגסטרון היה 3.1 וה- LH 9.2)
אני צריכה להתחיל לקחת אנדומטרין אתן יודעות אולי ממתי צריך להתחיל לקחת?
מקווה שיצליח הפעם - גם לי וגם לכולכן!

פזית66

New member
את יכולה כבר להתחיל עם האנדומטרין

אי אפשר לדעת מתי בדיוק בייצת אבל זה לא היה ביום שני ולא היום אז כנראה שלישי או רביעי. אני מהמרת על שלישי. מתחילים תמיכת אנדומטרין בסביבות יום-יומיים אחרי הביוץ בדרך כלל.

ענבל ח1

New member
אמן יקירתי

קרה לי אותו דבר. גם לעובר שלי הפסיק דופק...
מקווה שבקרוב ניכנס להריון תקין!
בכל מקרה, בייצת בשלישי או רביעי. אני מהמרת על רביעי אבל אין דרך לדעת בוודאות.
פרוג׳ ניתן להתחיל לקחת כבר אבל תדברי עם הרופא לפני.
&nbsp

tamamitt

New member
האם עברת מאז

צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחנתית,
כדי לודא שלא נגרם נזק מהגרידה?

למעלה