עזרה ועצה

1haya

New member
עזרה ועצה

שלום יש לי בעיה: אני בת 26 יש לי בעיה היה לי קשר עם מישהו חמש שנים אבל זהו קשר מורכב וקשה מכיון שהקשר הסתבך מסיבות כלשהם וזה הגיע למצב שהוהרים שלי התערבו עירבו גורם משטרתי וכתוצאה מכך ההורים שלו לא מקבלים אותי נוצר מצב של התנגדות משפחתית משותפת דבר שגרם לזה ששנינו לא עולים אחד לשני הביתה היתה תקופה בכלל שנפגשנו בסתר היום זה הגיע למצב שיודעים שאני איתו אך עדיין לא מקבלים אותו אבל אני חושבת שאהבה חזקה מכל דבר ואפילו הצעתי לו שנשכור דירה בכדי שהענינים יסתדרו. אבל בשבוע האחרון הוא מראה לי סימני התחמקויות ובשיחה איתו הוא אמר לי שאין לו כוח לקשר החולני הזה שלא מוביל לשום מקום שנמאס לו להילחם ושהוא לא אוהב אותי יותר ומאשים את אמא שלי במה שקרה שירדה האהבה מה שנוצר כאן זה מצב שנפרדנו בגלל המשפחה ולא בגללנו הדבר מייסר אותי מאוד וגורם לי לשנאת ההורים שלי שגרמו למצב. אשמח מאוד אם תעזרו לי ותתנו לי עצות בנושא.

פומפיה

New member
לפני הכל

אם הייתם ביחד 5 שנים, ואת בת 26... לא דיברתם על מעבר למגורים משותפים? על עתיד ביחד?

גרא.

New member
haya1,ספורך הזכיר תחילה את הסגה

הידועה על "רומאו ויוליה"...אלא שהסוף שונה.לרומאו שלך נמאס מכל הספור והוא החליט לפרוש.לא בהכרח דווקא בגלל המשפחה,אולי הוא באמת הפסיק לאהוב אותך. מכל מקום, הלקח שלך הוא,שאת צריכה לצאת מבית הורייך, מה שיותר מהר. כאשה בוגרת בת 26 הגרה בבית הוריה,תלוייה בהורייך,וחוששת מתגובותיהם,תמיד יהיה עלייך לשמוע בקולם.תמיד הם יתערבו בבחירה שלך..ולבסוף גם יחתנו אותך דרך שידוף עם מי שהם רוצים. המסקנה. למרות שזה אולי קשה כלכלית, נראה מפחיד ומאיים..הגיע הזמן לצאת מקן המשפחה, לדירה משלך..שלא לדבר כפי שציינה פומפיה, שאת יכולה לחיות עם אותו איש בדירה משלכם..להכיר אותו טוב יותר ואולי גם להתחתן איתו..להנשיך להאשים את הורייך, שעה שאת מתגוררת בביתם..המתח הקיים ביניכם, רק עלול להביא לפצוץ נוראי..שוב ושוב, צאי מהבית, היי עצמאית, ואז תוכלי ללכת אחרי שאהבה נפשך.

למעלה