עזרה ועצה

1haya

New member
עזרה ועצה

שלום יש לי בעיה: אני בת 26 יש לי בעיה היה לי קשר עם מישהו חמש שנים אבל זהו קשר מורכב וקשה מכיון שהקשר הסתבך מסיבות כלשהם וזה הגיע למצב שהוהרים שלי התערבו עירבו גורם משטרתי וכתוצאה מכך ההורים שלו לא מקבלים אותי נוצר מצב של התנגדות משפחתית משותפת דבר שגרם לזה ששנינו לא עולים אחד לשני הביתה היתה תקופה בכלל שנפגשנו בסתר היום זה הגיע למצב שיודעים שאני איתו אך עדיין לא מקבלים אותו אבל אני חושבת שאהבה חזקה מכל דבר ואפילו הצעתי לו שנשכור דירה בכדי שהענינים יסתדרו. אבל בשבוע האחרון הוא מראה לי סימני התחמקויות ובשיחה איתו הוא אמר לי שאין לו כוח לקשר החולני הזה שלא מוביל לשום מקום שנמאס לו להילחם ושהוא לא אוהב אותי יותר ומאשים את אמא שלי במה שקרה שירדה האהבה מה שנוצר כאן זה מצב שנפרדנו בגלל המשפחה ולא בגללנו הדבר מייסר אותי מאוד וגורם לי לשנאת ההורים שלי שגרמו למצב. אשמח מאוד אם תעזרו לי ותתנו לי עצות בנושא.

adam33

New member
האמת

שאני מסכים עם הורייך וניראה כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן לערב גורם משטרתי זה רק אומר שמשהו בכל זאת רקוב ומישהו לא רואה את זה כי הוא מסונוור איני אומר שבעבור האהבה תלכי אחריו כי בעצם ברגע שהוא התיאש או במילים אחרות יותר חדות העדיף את הטובה שלו וחשף את הפרצוף שלו אז בעצם אין לך מה לעשות איתו כלום אל תשנאי את הורייך כי את עשית הכל למענו ובעצם הוא לא השיב לך אהבה שבעתיים אלא העדיף לברוח מי אמר שבמצבים אחרים הוא לא ימשיך לעשות זאת ובכל פעם שקשה לו הוא יברח אני מנתח זאת מכיון שבעצם הצעת לו את כל הפתרונות ובכל זאת האהבה ירדה והלכה מנסיון אני יכול לספר לך שברגע שאוהבים אהבת אמת אז שום דבר לא יכול לעצור אותה אבל ברגע שרק בן הזוג אוהב אהבת אמת והשני רק מעמיד פנים אז בסופו של דבר זה מתגלה ועדיף שעה אחת קודם למרות הכאב שבך והכעס על הורייך שלכאורה גרמו זאת לפי דעתי הם רק עזרו לך לראות את הדברים בלי המעטפת החיצונית.. והאמיני לי שהלואי ואני טועה..

seeyou

New member
שהוהרים שלך התערבו ?../images/Emo140.gif

אני מניח שהבעיה היא ב-"קשר הסתבך מסיבות כלשהם(???)" ולא בגלל ההוריים שלך! מבלי להכיר את ההוריים שלך אני סבור שהם רוצו רק טובתך בנקודת הזמן ולכן " התערבו עירבו גורם משטרתי" מה בדיוק קרה? את לא מספרת! רוב הילדים-ולא חשוב בגיל-מפתחים "אנטי" ההוריים! מכיר בנות שלא שמעו בקולם ועשו הכול הפוך ממה שההוריים המליצו....וכיום גרושות עם ילדים ... מאושרות מהחיים ? לא! מאושרות שעשו מה שהן רצו ! את מפתחת קצת "דיבוק" כלפי הבחור! מילה "אהבה" היא מורכבת ויש צורך ביותר ממילים על מנת להקים שותפות לחיים! אני חושב שבמקומך הייתי בודק לעומק את היחסים מבלי להסתיר דברים ! ואם באמת יש אהבה כול כך גדולה-זה לא צריך לבוא על חשבון ההוריים שלך! גבר-אהבה עוד ניתן למיצועה – אימא ? לא!

למעלה