עזרה ועצה

דפנה 1111

New member
איזו ליידי מהכפר.

העבודה מקסימה. אני חושבת שבגלל שהיא בצבע אחד זה לא נראה אבן. אולי צריך שפריץ דק מאוד של נקודות בצבע קצת כהה יותר. גם ברונזה יהיה יפה אבל אז הפירות לא יבלטו. הקונטרס ילך לאיבוד.

Dana agm

New member
מידור אני דווקא בעד מראה האבן יש לי בעבודה

דמות בסגנון הזה ואני מתכוונת לשים עליה טיח אקרילי מגוון כדי לקבל את מראה האבן בראש היה לי מראה של הפסלים בבפאיצות באירופה בהצלחה דנה

היי מידורי

עבודה משגעת מלאת אוירה מפריע לי הראש הגדול ומיקום הפנים בתוך הראש - אני הייתי מחליפה (אני ביקורתית מידי???) אני עובדת עם טיט אקריליק - מה שנקרא סרמיק - זה הדבק של אבני הפסיפס אפשר לעשות איתו יופי של טקסטורות על עבודות - נותן מראה אבן משגע הגוון שלו בז' לאחר ייבוש - אך אפשר להוסיף לתוכו צבע ולגוון אותו - צבע אקריליק זה טוב מספיק. יש לו מרקם חולי קצת מרקם מגורען - אך הוא לא דומה למשחה חולית, אפשר לקנות בטמבור . מאוד קשה להתרשם בצילום מהקטע שלו - אבל תנסי לבקש מנאווה להעלות עבודות בסגנון היא עשתה אצלי כמה כאלו בסטודיו. נקודה נוספת: אפשר להחליק אותו עם מים לאחר מריחה והקנות לאבן מראה אחיד ואפשר למרוח כמו שפכטל ולהשאיר את המראה גס יותר, קל למרוח אותו על שטח לח ממים. נשיקות קסם

וכמובן גם אני בעד מראה האבן../images/Emo9.gif

הפירות משגעים גם כך כקונטרסט לעבודה הבהירה איך היה להחליק את הבננה - סתם סתם

מידור

New member
קסם ../images/Emo51.gif

בקשר לבננה - זה לא זה, המימדים

mor322

New member
מידור....

קבלי דוז פואה
עבודה יפיפייה אני הייתי צובעת אותה בצבעים שולטים ומבליטה את הדמות כמו למשל: לצבוע את השמלה באדום חזק השער בצבע שחור הלבן מאוד אנמי בעיניי אבל זאת דעתי בלבד

אמירהח

New member
מידור, תחילה העבודה יפיפיה וכן גם הגברת

אני הייתי משאירה אותה בצבע האבן ומוסיפה לה הדגשים בצבע מעט כהה יותר (חום/אוקר בהיר)יענו: צובעת בהצללות איפה שצריך . לדוגמא בקיפולי השמלה ואז זה היה מבליט את הקימורים ובכלל . העובודות שלך מאוד מיוחדות ויפות . כל הכבוד .

מידור

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלכן חברות על הפרגונים

העצות והתובנות. התוצאות לא יאחרו לבוא....

shuli1976

New member
מלי, הפיגמנט זה הצבע?

איזה נחמד... אפאחד לא התייחס אליה, אז אני מתייחסת... מתוקה הג'ירפית...

למעלה