עזרה ומהר!!!!

שקסי

New member
עזרה ומהר!!!!

יש לי פעולת חורף מחר... עכשיו הקטע הוא כזה... איזה משחק פתיחה אפשר לעשות? אני מכינה להם שוקו ועוגיות בסוף... ובאמצע יש משחק של תחרות 3 קבוצות מתלבשים הכי מהר... מורידים את הבגדים הכי מהר.... צריך להלביש מישהו אחד...ושילך מקצה אחד לשני ...זה בעיקרון פעולת שטות אבל מסכנים אם אני יעשה להם את כל השטויות שחשבתי עליהם הם בטוח לא יצאו חיים מהפעולה...מה לעשות שיש מדריכה מטורפת... אז השאלה היא "מה משחק פתיחה? ואם יש לכם עוד משחקים לחורף"? תודה רבה - עדי...כן אני בהתקפה...

משחק פתיחה

הוא משחק שנועד להתאים את המצב הרגשי והפיזי של החניכים למהלך הפעולה
זותומרת שאם הם צריכים להיות רגועים והם בדרך כלל היפר אקטיבים, אז מוציאים להם את המרץ עד שהם מותשים ומקשיבים
וכולי... עכשיו משחק פתיחה לפעולת חורף יכול להיות דמיון מודרך של חורף בבית לפעולה שקטה על מזרונים. ואם את צריכה להמריץ אותם אז אפשר מעגל קרח, שמעבירים קוביית קרח מיד ליד כמה שיותר מהר במעגל ומנסים לשבור שיא, אפשר שכל אחד מקבל פתק וקוביית קרח, והמטרה שלו היא להכניס את הקרח לגב של מי שרשום על הפתק שלו ולברוח ממי שמנסה להכניס לו את הקרח. אפשר "הוקי קרח", חשבתי על זה עכשיו אז אני לא בטוח עד כמה זה חכם, אבל זה נראה לי כיף. מארגנים כמה שיותר מטאטים ומגבים, אחד לכל חניך, אפשר גם סתם מקלות, אבל שיהיו לפחות או שני מגבים או שני מטאטים. מתחלקים לשתי קבוצות. יום לפני זה שמים במקפיא שקית מלאה במים, לפעולה מוצאים את המים שהפכו לקרח מהשקית, ואז משחקים איתה כמו כדורגל רק עם המקלות:) ואת מדריכת בלאי

נ ו ם

New member
איתמר מה זה מדריכת בלאי...???

אה והתכוונתי להתקשר אלייך היום אבל הייתי... עסוקה.. אז מחר :)

עדי

הבנתי שפגשת את אח שלי, בטיול חנוכה, והגדרת אותי בתור "זה שרב איתי כל הזמן בפורום". דרך אגב, את באה להשתלמות ביום ראשון ?

שקסי

New member
עומרי!

בטח שאני באה להשתלמות!!
אני הרי צריכה גם ללמוד משהו על הדרכה מידי פעם... וכן פגשתי את אח ש´ך בטיול...וגיליתי שיש לנו בני אדם טובים בדרום שרון שיודעים להעלות מורל עוצמתי ביותר!!!
חבל שלא היית היה ממש ממש כייף!
אתה בא להשתלמות?

אולי

אבל יום ראשון זה היום היחיד שאני לא לומד אחה"צ (חוץ משישי ושבת כמובן), אז זה היום היחיד בשבוע שאני הולך לאימון (כדורמים), ככה שאני בהתלבטות. חוץ מזה שאין לי יותר מידי מה לעשות שם, כי להדריך (בהשתלמות כמובן) לא הציעו לי (ובטח אם הייתי מבקש לא היו נותנים לי - מד"בים חארות), ואני כבר לא מדריך, אבל מצד שני השתלמות של המועצה זה אירוע היסטורי (הקודמת היתה כשאני הייתי מד"צ- כלומר לפני 3 שנים). אבל אולי אני אבוא לבקר, באיזה שעה זה בכלל?

שקסי

New member
../images/Emo4.gifנראה לי שלא נכון...

הייתה השלמות משחקים אצלכם שנה שעברה, לא? כי אני זוכרת שהיה משהו עם הרבה אנשים מאצלכם ואיזה 3 מאצלנו והיה ממש כייף אבל זה לא היה בדיוק השתלמות אני לא זוכרת מה זה היה אולי אתה זוכר... ונראה לי שהשנה זה יהיה בין 5 למתי שהוא... אני יברר ויגיד לך! והשנה השינוי הוא שכנראה צעקתי על ורדה יותר מידי שתמיד לנו אין השתלמויות וכאלה וגם צעקתי על גלי המדב"ית שלי שהיא משהו חשוב כזה..נראה לי מרכזת מגב"ים או משהו על הקטע אז היא הסתכלה לי בעיניים והבטיחה לי "בזאת ההבטחה" שתהיה השתלמות ! אבל אחרי כמה זמן היא אמרה שזה לא יהיה יומיים זה יהיה רק כמה שעות אבל אמרתי לה שלא יעזו לבטל את זה בכלל כי זה חומרי הדרכה שיכולים אולי לעזור לי וכזה דבר אני לא מפספסת! אז אני לא אומרת שזה בגללי אני אומרת שאני הייתי חלק מהמערכה... ואני יברר בקשר למתי זה...

אז ככה

ההשתלמות משחקים זה משהו פרטי שבסירקין (כלומר נדין) אוהבים להביא באופן פרטי וזה לא מהמועצה, ובד"כ עושים את זה עם עוד מושב (כדי להתחלק בהוצאות), אני עשיתי את זה עם נגי"ע לפני הקורס מד"צים (איזה זקנים היו שם - מידן, גיא, איתי, דנה, עידית, ניצן, לידור ועוד כמה). ואח"כ עשיתי את זה עם נווה ימין (בימים שאייקי שלטה שם). ועד כמה שאני יודע, עשו את זה שנה שעברה, ומסתבר שזה היה איתכם (לא באתי ויש 3 אפשרויות לזה: 1. נמאס לי כי כל פעם הוא עושה אותו דבר, וזה מתחיל לשעמם בשלב מסויים. 2. לא יכולתי לבוא. 3. לא אמרו לי (האופציה עם הכי הרבה סבירות) ). מעבר לזה, גלי היא רכזת הדרכה או משהו כזה במועצה, וראיתי כבר כמה דפים שהיא העבירה למד"בים לגבי השתלמויות שונות שצריך לעשות במושב למדריכים, ואת ההשתלמות הזאת עד כמה שהצלחתי להבין, גלי לא הכינה אלא צוות גיל תיכון או מדריכים או השד יודע איך קוראים לזה, כשבראש הצוות הזה נמצאת נדין והיא אחראית (ובגלל זה עושים את בסירקין). ואין לי שמץ של מושג איך ידחפו את כולם לקן שלנו (אלא אם כן ישלחו אתכם לבית העם - ואם כן, אז אם יש בקבוקים תלויים באוויר, אז אני תליתי אותם).

Setherial

New member
ביום ראשון

מבטלים שביעית למי שיש ונוסעים מבי"ס לסירקין עד שמונה בערך...

למעלה