עזרה וחוות דעת

A F 6

New member
עזרה וחוות דעת

תגידו לי את כל היתרונות(ועדיף גם חסרונות) בפרונטרה ומה עדיף פרונטרה או ויטרה(90-92) ברזנט תודה........

אז ככה

אם אתה שוקל בין פרונטרה לויטרה - אז ברור אבל, כאילו, ברור - הויטרה! הפרונטרה של אופל הוא רכב מגושם, עם מנוע חלש מידי, ללא שוק בכלל ובאופן כללי מאוד מאכזב. האמינות היא אומנם של איסוזו (כי זה בעצם "איסוזו מו" היפני), אבל מצד שני גם הסוזוקי נחשבת אמינה ביותר. לויטרה, כמו לסמוראי וג'ימני יש שוק מעולה, היא יודעת לסחוב יפה מאוד בעליות כשהיא עמוסה בכל טוב, וגם רכב (לפחות לטעמי) הרבה יותר יפה. אין בכלל מה להשוות בין שני הרכבים - לך רק על הויטרה.

A F 6

New member
תודה אבל........

זה כבר שנה אבל בדיוק שנה!!!!! שאני מחפשת ג'יפ וזה כבר מתסכל הבעיה היא שאני רוצה ויטרה ברזנט וגיליתי שיותר קל למצוא את הפרונטרה... ישמח לעוד תגובות תודה

רוזוב

New member
קצת מהנסיון שלי

הייתה לי ויטרה אז אני מכיר את הרכב טוב ויצא לי לסוע על פרונטרה כמה וכמה פעמים ( של חבר ). יתרונות לויטרה : מידות יותר נוחות (בעיקר בעיר) , מאוד כיפית לנסיעת שבילים מהירה, פוטנציאל שיפור לא רע - ואז היא גם טובה לשטח טכני (נעילות, הגבהה, מיגון ). אני אישית גם מאוד אוהב את העיצוב הזויתי. חסרונות לויטרה: מבנה נמוך, מערכת פליטה מאוד פגיעה למכות ללא מיגון גחון, תא מטען מספיק לזוג גרביים בערך (חייב גגון לטיול יומיים אם יש ברכב יותר מזוג, אם אין אז מקפלים מושבים אחוריים ויש הרבה מקום), נסיעת כביש לא מאוד נוחה עם בולמים וקפיצים מקוריים.מחיר מחירון גבוה מאוד. יתרונות לפרונטרה: רכב הרבה יותר מסיבי וחזק, בטיחות, נוחות נסיעה בכביש(מאוד נוח לדעתי), מרווח מאוד, פחות פגיע בשטח מויטרה סטנדרטית (יותר גבוה ובנוי יותר טוב), בניגוד לדעות רווחות- טוב בשטח כמו כל הדומים לו(גאלופר, טראנו, ויטרה) עם נהג ראוי. אני אישית עשיתי על הפרונטרה נסיעה בסביבות גבעות גורל, ב- LOW לא חסר לו שום כוח. חסרונות לפרונטרה : צריכת דלק יותר גבוה, מרגיש קצת עצלן על הכביש, שוק יד שניה חלש בגלל מוניטין רע, לא טוב בדיונות . טל

לכן אני חושב כי כדאי לבדוק גאלופר

כי מבחינת נוחות היא לא רעה גם לשטח וגם לכביש מבחינת חוזק מנוע יש לה מנוע דיזל טורבו לא רע בנפח 2500 טורבו נוסע יפה מבחינת דלק א. דיזל ב.כ 10 ק"מ לליטר חסכוני יחסית בשטח הקצרה טובה מאוד בשוק נמכרת בקלות . לכן לדעתי עדיפה על פרונטרה ועוד הרבה אחרות. מניסיון אישי

למעלה