עזרה והמלצות!

Rapid נאור

New member
עזרה והמלצות!

אני מחפש איזה דיסק ג'אז או טראקים טובים של ג'אז לא סטייל Cool & The Gang אלא ג'אז סטייל מועדוני לילה נחותים בשיקגו בסיסט, פנסטריסט, נגן צ'לו נגן סקסופון דברים כאלה עדיף בלי שירה..!! אודה מאוד למי שימכיר ויעזור לי תודה מראש נאור.

Magic_DO4

New member
טרקים בדיוק אני לא יודע אבל

בתקליטים של האמנים הבאים: Duke Ellington Dave Brubeck - מאוד בסגנון של מה שאתה מחפש. Count Basie לסמפפפפפפפפפפלללללללללללל mAGiC

tomoshe

New member
רשימות של הסקפטי כוללות בין היתר :

Miles Davis & Thelonious Monk- Blue Monk Herbie Hancock feat. Chick Corea - Fickle Funk Coltrane, John- Mr PC Coleman Hawkins - Body And Soul תמשיך במיוחד לכיוונים של הרבי הנקוק וצ'יק קוריאה (וגם שני האחים שלו - דרום וצפון קוריאה).

sceptic

New member
קונטרהבס

בד"כ משתמשים בקונטרהבס, ולא בצ'לו (ויש הבדל). כמה המלצות לאלבומים שווים, סתם ככה על הדרך. Miles Davis Quintet - Relaxin' Thelonious Monk Quartet - Monk's Dream Dexter Gordon - Ballads Wes Montgomery - The Incredible Jazz Guitar of Wes Montgomery Sonny Stitt with Oscar Peterson Trio - Sonny Stitt with Oscar Peterson Trio לא יצירות מופת נחשבות כמו קיינד אוף בלו, ג'איינט סטפס וכאלה, אבל אלה פשוט דברים טובים ולא יותר מדי מאתגרים. ואם יש לכם ראש פתוח ולא מפחדים מקצת אוונגרד, אז לכו על The Black Saint and the Sinner Lady של צ'ארלס מינגוס. פשוט גאוני.

bboy tb

New member
הנה שניים

Thelonius Monk Plays Duke Ellington - Caravan Thelonius Monk - Straight No Chaser אני רק יחטט באוסף של ההורים ואתן לך עוד כמה

למעלה