עזרה והמלצה

ד ל י ה 34

New member
עזרה והמלצה ../images/Emo92.gif

אני מעונינת לקנות לחברה, ספר בעקבות הלידה המוקדמת שלה... הייתי רוצה לדעת איזה ספר מומלץ על ידכם לקנות לה, היא נמצאת בסערת רגשות די חזקה וקשה בעקבות הלידה המוקדמת של בנה שנמצא בפגיה... משהו שיעודד אותה קצת... בבקשה עזרה... ושיהיה לכולן במזל טוב ושכולם/ן ירגישו טוב...

לא בטוחה שספר הוא הפתרון...

הספרים שראיתי, וגם רוב אתרי האינטרנט, פשוט נותנים מידע על כל הסיכונים וסיבוכי הפגות. כשהפגית הראשונה שלי נולדה התחלתי לחפש חומר ומהר מאוד הבנתי שכדי לשמור על האופטימיות כדאי לקרוא רק על מה שרלוונטי לפג הפרטי שלך. בטח לא מיד אחרי הלידה, שאחריה את בהלם ובדיכאון. תמיכה אמיתית קיבלתי רק מאנשים - משפחה, חברים והפורום הנפלא הזה. כי רק מי שהיה שם יודע בדיוק את ההרגשה. אז תתקשרי אליה, אל תיעלבי כשהיא לא מחזירה טלפונים, תתני לה לבכות, תגידי לה שהיא אמא נהדרת, ותפני אותה לכאן.

מסכים מאוד עם אינה

עודף מידע גורם לקצר במוח, וחבל....זה מה שקרה לי... רוצה לקנות לה משהו? קני לה בובה חמודה וקטנה שתדביק מחוץ לאינקובטור. בשלב כלשהו הם רואים וזה מפעיל אותם... תקני לה כובע זעיר בשביל הזמן שיעשו לה קנגרו (החזקה מחוץ לאינקובטור). תשיגי לה בגדים זעירים שבכלל לא קל להשיג (פה בפורום יפנו אותך למקום הנכון). את יכולה לקנות לה הרבה דברים מלאי התחשבות, לאו דוקא ספר מפחיד נורא...

קרן משם

New member
מסכימה עם אורן ואינה../images/Emo45.gif

ולמען הסדר הטוב אינה ממש כעת בשלב הפגיה וכאמא לילדה שניה שנולדה פג (וכאמא לפגים בעצמי) אני סמוכה ובטוחה שספר זאת לא מציאה גדולה לקבל כשנמצאים בכל מקרה בתוך הבלאגן. הרבה דברים מעודדים אחרים יש...וכמה רעיונות זרקו בהודעות מעלי...נסי אחד מהם...בטוחה שהיא תתעודד
ואת חברה נפלאה

אוכל ביתי..

אין כמו סיר מרק חם או סנדביצ'ים מושקעים לעידוד מי שנמצא באטרף של נסיעות לפגיה .

ד ל י ה 34

New member
תודה לכולכם ../images/Emo51.gif

תודה רבה על התגובות המהירות - אתם על הכיפאק
האמת שחברתי מציצה מדי פעם בפורום ונעזרת בשירותיכם , אז מהבחינה הזו היא מסודרת. השאלה שלי הייתה מה עושים מהצד שלי ? אני מאוד רוצה לעזור לה בשלבים הראשוניים (שהם הכי קשים) שהיא עוברת , גם מבחינת ההתמודדות שלה וגם מבחינת הילד.....מכאן הייתה שאלתי , מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה ? אנחנו לא גרות קרוב בכלל ובגלל המצב הרגיש שהיא נתונה בו אני מוצאת את עצמי רוצה לנסוע לבקר אבל נעצרת בגלל שאני לא בטוחה שהיא רוצה אורחים/עזרה (הייתה התחמקות משאלה ישירה שלי) ואני לחלוטין לא יודעת מה לעשות. קניית ספר היא לא מעשה נבון לדעתכם ... אוקיי, קיבלתי . מה כן ? בגדים לפגים ? איפה אפשר לקנות ? ומה קונים לאמא המבולבלת בינתיים ?...... אשמח לקבל הצעות (כמה שיותר) וכתובות ספציפיות של החנויות. תודה רבה מקרב לב על התגובות והעזרה - אתם נפלאים (ולקרן משם - תודה על המחמאה את מקסימה) מאחלת לכל אחד ואחת ולב"ב בריאות ,אושר,נחת וכל טוב מכל הלב

אתגר... נשתדל לענות

לקנות - ספר תמונות בשחור-לבן לאינקובטור, צעצוע לעריסה, או המתנה הכי נחמדה שקיבלתי ללידה הראשונה - מינוי למגזין "על השולחן", מתנה שהיא נטו בשבילי... עכשיו הייתי שמחה לקבל חומר לקריאה בזמן השאיבה, מגזינים או ספרים לא מתוחכמים מדי. הייתי שמחה לחברה שנפגשת איתי בפגיה פעם בשבוע ומביאה לי סנדוויץ'. והכי כיף לקבל את כל דברי התינוקות כשהתינוק כבר ב
האמת, מה שאנחנו צריכים הכי הרבה בתקופה הזו היא אוזן קשבת ולא להיעלב כשלא מחזירים טלפון. איזה כיף לחברה שלך שיש לה כזו חברה מתחשבת!

26יפעת

New member
טייפ קטן

שלום לחברה המקסימה! אני מצטרפת להמלצות של חברי לפורום ומוסיפה עוד רעיון - ענבל, חברתי המדהימה קנתה לי טייפ קטן (כמו טייפ של ווקמן) שהכנסתי לתוך האינקובטור (לקנות גם בטריות...) וכך התאפשר לי להשמיע ליובל מוסיקה (אפשר גם הקלטות של אבא/אמא או קלטות של קולות מהרחם/פעימות לב)

../images/Emo65.gifגם אנחנו הכנסנו לאינקובטור

דיסקמן קטן + 2 רמקולים קטנים ומאור שמע באופן קבוע מוסיקה קלאסית, בייבי מוצרט , נעימות למינהן. גם במעט זמן שלא היינו בפגיה , רכשנו לנו חברות טובות אחיות, שדאגו להחליף דיסק בכל פעם שנגמר. אחות נחמדה המליצה לנו להביא את הדיסקמן , היא אמרה שזה טורם מאור לרוגע ולשלווה של הילד, וזה אכן כך היה. אבל....אולי כדאי באמת לברר , ייתכן ולא בכל פגיה מרשים.

אפשר גם...

קלטות עם מוסיקה לתינוקות או אפילו רמקולים לווקמן, אם אין להם (מכניסים את הרמקולים לאינקובטור, והפגים מתענגים על יצירות קלאסיות...)

26יפעת

New member
ניר - כנראה שזה באמת רעיון טוב...

אם שנינו כתבנו באותו זמן את אותה הודעה

למעלה