עזרה והכוונה

byfeel

New member
עזרה והכוונה

שלום לקוראים. אני וידידה שלי ישבנו לשיחה וחשבנו איך לכוון אותה ללמודים. הדבר היחיד שעלה זה הרצון לעבוד אם אנשים, והרצון לעזור לאנשים. (היא בחורה מאוד פתוחה ומאוד מתקשרת עם הרבה סוגים של אנשים) אני אישית לא מכיר את התחום הזה של הלמודים (אני לומד עיצוב תעשיתי שנה ג) ובטוח היום עם החשיבות לתחום האנושי צצו הרבה מקצועות חדשים בתחום. היתי שמח להכוונה של מקצועות חדשים של עבודה עם אנשים ועזרה להם. (חוץ מפסיכולוגיה ועובד סציאלי שזה נשלל) אשמח אם אדע יותר ויהיה לי יותר שמות וידע על איזה מקצועות יש המון שמתעסקים בתחום החברתי האנושי ועזרה עבודה עם אנשים. תודה רבה ושבת מופלא:) טל

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

עבודה עם אנשים יכולה להיות במגוון של תפקידי שירות לקוחות, בתחום משאבי אנוש, הוראה ועוד. הבעיה שהתחומים הללו מאוד רווים (לא רק ידידה שלך רוצה לעבוד ולעזור לאנשים) ויש הרבה יותר כאלו שמציעים לעזור מאלו שרוצים להיעזר ולכן הרעיון צריך להיות ייחודי.

michal22331

New member
עוד הצעות:

למה לא ללמוד קידום נוער לתואר ראשון? אני חושבת שזה יכול להתאים לדרישות- ( לא עבודה סוציאלית אבל עזרה ועבודה עם אנשים). אני עוסקת אמנם בעבודה סוציאלית אך יש לי חברה שלומדת קידום נוער בבית ברל והיא מאוד מסופקת ומרוצה מהלימודים... כמובן שהדגש הוא על עבודה עם נוער אבל לדעתי יש הרבה יתרונות לכך. לפי מה שאני יודעתי זה תואר שכולל תעודת הוראה כך שיש אופציות רבות לעבודה והשתלבות במערכת החינוך. עוד אופציה שקיימת שיכולה להתאים לה זה תחום החינוך הבלתי פורמאלי (במרכזים קהילתיים, מחלקות נוער, תרבות וספורט ברשויות המקומיות, ארגוני מתנדבים, תנועות נוער ועמותות).

ברונזה

New member
מה עם מקצועות הבריאות?

רפואה, רוקחות, תזונה...? יש במקצועות האלו הרבה אלמנטים של יעוץ ועזרה

למעלה