עזרה ובדחיפות

yoav211

New member
עזרה ובדחיפות

תשמעו עשיתי שטות גמורה ראיתי מלא אנשים מוציאים סמלים של מכוניות עכשיו ראיתי מכונית יפה ליד בית של חבר שלי ואני כמו מטומטם הוצאתי את הסמל אפילו לא חשבתי שזה גניבה ואני מצטער על מה שעשיתי כעבור יומיים בא אל חבר שלי בעל המכונית אני לא יודע איך הוא גילה ושאלו אותו פרטים והוא אמר שהוא לא יודע כלום ואני מפחד אני רוצה לשאול מה יכולים לעשות לי ואני נשבע לכם שבחיים אני לא יעשה את זה התנהגתי בטיפשו
ת

גונב סמלים../images/Emo88.gif

אני מניח שאפשר לתקן את הסמל יש לי רעיון בשבילך: לך למוסך תברר כמה עולה תיקון. שים את הכסף במעטפה + מכתב התנצלות + הסמל שגנבת ותן את זה לבעל הרכב. אתה יכול בצורה אנונימית או בגלוי.

גרא.

New member
yoav211,אכן, בלא מחשבה,הסתבכת

עם החוק,והמחיר שאתה עלול להשלם, אם וכאשר תתפס, הוא לאין ערוך יותר מתחושת הספוק הרגעי,אולי שהרגשת כאשר גנבת את הסמל.אם אין לך הסתבכויות נוסף עם החוק, כאלה שהתגלו, אתה יכול לתקן את הנזק שגרמת לאותו בעל מכונית,אבל בעיקר לעצמך, אם תמצא את בעל המכונית (השאר לו פתק על השמשה, אם הוא מהשכונה)..תפגוש בו, תחזיר לו את הסמל..תתנצל, בקש סליחה..כפי שאתה אולי יודע,"מודה ועוזב..ירוחם"..אני מניח שהוא יכעס, אבל מכיוון שהסמל הוחזר, והתנצלת, העניין יסלח ויישכח..איני רוצה אפילו לחשוב מה יהיה אם הוא יצליח להגיע אליך..אם או בלי המשטרה..אני מקווה שלמדת את הלקח המתאים. ומבחינה זו לפחות, דווקא הרווחת.

למעלה