עזרה! התייעצות

infinity0

New member
עזרה! התייעצות

אני בן 18 כמעט וחצי ויצאתי מהארון לפני כחודש וחצי... מאז אני וההורים שלי דיברנו פעמים בודדות ולסיכומו של עניין אפילו שהם אומרים שהם קיבלו אותי אין כך הדבר באמת... אני מרגיש שהם מקווים שדברים ישתנו... הם חושבים ש"היה לי נוח לבחור להיות הומו כי אין לי נסיון עם בנות או שהוא היה כושל".... אני לא רואה שינוי למרות השיחות והחומר הכתוב שהבאתי, כי הם אמרו לי שיש מאמרים שמביאים בדיוק ההיפך ממה שהיה כתוב במה שאני הבאתי להם לקרוא.... ד"א, אני הייתי אצל עובדת סוציאלית שעזרה לי עם הקטע והטיפול בעצם נגמר... עוד הערה - הם חושבים שאני "מקובע בעמדותיי" לגבי הזהות, בין היתר בגלל "חוסר הנסיון עם בנות"... לא עזר כמה שניסיתי להבהיר..... בקיצור - כל זה מביא אותי להרגיש ייאוש, בלבול ופחד לגבי העתיד.... אני אמור להתגייס באמצע נובמבר ואני לא רוצה להמשיך לסבול מכך... מה אפשר לעשות?

uriozmor

New member
אתה נשמע מגובש ואיתן בדעתך

וזה מצוין, אבל אתה צריך לזכור שההורים שלך עוברים עכשיו משבר, ושהידיעה שהבאת להם, לא חשוב עד כמה היא משחררת וטובה מבחינתך, נפלה עליהם כרעם ביום בהיר, כמאמר הקלישאה. במצב הזה אתה החזק והבקי והם החלשים והחדשים. יכול להיות שהם עדיין לא מוכנים להשתחרר מהדעות הקדומות שלהם ולהבין מה עבר עליך, ויכול להיות שייקח להם הרבה זמן עד שיהיו מוכנים. אל תיתן לזה לייאש אותך. שדר להם שאתה בטוח בעצמך ושאתה מוכן להיות שם בשבילם בשנייה שהם יהיו מוכנים לדבר על מה שאתה עובר בלי להטיח בך האשמות. בינתיים תוכל להיעזר בקבוצות הטובות של תהל"ה (תוכל לפגוש שם הורים ולהתייעץ בהם, זה קורה הרבה בקבוצות האלה) וביש עם מי לדבר, קו הקשב והמידע של האגודה. בהצלחה אורי

TIPTIP51

New member
infinity0

ראשית אף אחד בעולם לא יכול לקבוע לך את מיניותך, אתה טוען שיצאת מהארון אז זה אומר שניסית לקיים יחסי מין עם גבר, השאלה הנשאלת מה עושה לך טוב , למה אתה יותר נימשך, אל תתביש בזהותך , תזרום עם גופך והוריך הם האחרונים שירצו לקבל אותך כמו שאתה, כי מבחינם להיות הומו זה לא נכון, אז לא לשתף אותם אם הם משפיעים עליך בצורה כזו שגורמת לך להיפגע נפשית ולהיות לא החלטי, רק אתה יודע מה טוב בשבילך. בהצלחה

pinkp

New member
כמה תובנות

דבר ראשון, זה שההורים שלך אומרים שהם קיבלו אותך - זו התחלה טובה. אתה נמצא במקום שהרבה היו רוצים להגיע אליו, אפילו אם הם "רק" אומרים. לגבי ההרגשה האישית שלך, אני מאמין באהבה. ברגע שתתאהב, לא משנה במי - גבר או אישה (כן! אפילו אישה), אתה צריך ללכת עם הלב שלך. אתה מוזמן להצטרף לקבוצה של ארגון הנוער הגאה באזור מגורייך (ממש פרסומות סמויות פה) - igy.org.il כדי לדבר, לשתף, להתייעץ וסתם כדי לא להרגיש לבד. אני גם מציע שתשב עם ההורים שלך לשיחה, ותסביר להם שזה אתה, וזה מי שאתה ולא "בחרת" להיות "כזה". אם קשה לך שיחת פנים אל פנים אפשר גם בכתב. אבל תפרוק את זה מהלב שלך, אל תתן לזה לאכול אותך. כמו שכבר כתבתי כאן - תאמין בעצמך ובמי שאתה, זה הכי חשוב. לגבי הגיוס - מתחילה להיות פתיחות בצה"ל, הרבה בזכות חוש"ן (חינוך ושינוי, מי אמר פרסומות סמויות שוב?), אבל עדיין הפתיחות והקבלה לחלוטין מאיתנו והלאה. אני ממליץ לך לחזור לארון בצבא (וזה דבר שאני לא נוהג להמליץ), לגשש קצת, להכיר אנשים, ואם תרגיש שאתה יכול לספר - תספר. אני עשיתי את זה (גדוד 50 של הנח"ל, ואח"כ חיל חינוך), אבל לא כולם יכולים לעשות את זה. זה תלוי הרבה בסביבה שלך. עצות, הצעות לשיפור, שינוי והבנה - אתה מוזמן ליצור קשר. [email protected]

למעלה