עזרה.....דפדפן?

selinger

New member
עזרה.....דפדפן?

ראיתי שחלק מהשאלות נשאלו,אבל לא מצאתי מזור למכאובי. א.חלקים מקישורים נעלמים לי באתרים מסויימים. למשל,בהוטמייל,נעלמה לי האופציה הוספת הודעה חדשה,ותיקיות,ועוד,או בצ,ט של איאואל,כל הדף נטען למעט הלינקים שאמורים לפתוח את חלון הצ´ט. דרך אגב,זה נעלם גם בנטסקייפ 4.7 שיש לי. ב.מלא פעמים נפתח לי הדיבאגר,אין לי מושג למה ומדוע. היה לי אקספלורר 5 ויש לי (ביזיון,אני יודע) וינ 98 עברית. עכשיו בצעד של יאוש הורדתי אקספלורר 6 מה שכמובן,לא עזר. תודה למי שיכול לעזור...וגם למי שלא.

כנף

New member
אני לא ממש מבינה למה זה, אבל

מה שאני יכולה להגיד לך, זה שלא ממש ממליצים על אקספלורר 6, ויש לך פה למטה בעמוד קישור להורדת אקספלורר 5.5 SP1 , זה מומלץ! פתר לי הרבה מאוד בעיות.. (האקספלורר השתגע לי וגם נטסקייפ שהיה לי, ברוב יאושי, עשה מליון בעיות ושומדבר לא זז עד שהורדתי אותו!) אל תגיד על וינ 98 שזה ביזיון, כי זה לא! (גם לי יש
) בקשר לבעיה שלך אני לא יכולה לעזור, אבל ככה אני חושבת שיפתרו לך בעיות אחרות שאתה אולי לא מודע לקיומן
(מה שקרה אצלי) ואולי, מי יודע, גם הבעיה הזאת תיפתר לך..

selinger

New member
../images/Emo53.gif נועם....... פליז.

לא רוצה להציק,אבל הייתי רוצה לדעת,אם מישהו יודע או משער מה הסיבות לבעיות שפורטו לעיל. חוצמזה,יש לי בעייה להוריד את האקספלורר 5.5 משום מה. לקראת סיום ההורדה,הוא אומר משהו כמו,האתר כבר נמצא ברישמת ההורדות שלך,שואל משהו על re download ומוריד איזה קובץ לא קשור... ממש!!! אשמח אם מישהו יכול לעזור

noam01234

New member
נראה לי...

שאף אחד לא ענה לך על התשובה כי היא הייתה מופנת אלי, בפעם הבאה תפנה את השאלה לכולם הקובץ שאתה מנסה להוריד (בטח דרך מנהל הורדות) כבר הורדת אותו הוא נקרא ie5setup - תפעיל אותו ומייד תתחיל את ההתקנה האוטומטית.

למעלה