עזרה דחופה...

zeeval

New member
עזרה דחופה...

אני משתמש בחלונות 98 ולאחרונה משהו לא טוב קורה למחשב שלי הכל הולך לאט,אני מקליק בעכבר והתגובה איטית ,אני גולל בעכבר וזה לא מגיב מיד, אני כותב מסמך בוורד והאותיות מופיעות אחרי כמה חלקי שניה בקיצור ,אני בטוח שמשהו קרה. האם זה יכול להיות וירוס ? אם כן איך אני מגלה אותו?האם התקנת אנטיוירוס עכשיו היא יעילה ? או שאין מנוס מהתקנה חדשה של המערכת ? במידה ויש תוכנת אנטיוירוס טובה אשמח לקבל לינק ואם יש למישהו איזה טיפ .... אז תודה מראש

דיאבלו

New member
צבע בכחול וזרוק לים!!!!!

פחחחחחחח לא, סתם אחי. תלחץ מקש ימני על המחשב שלי ותראה שמה על כמה אחוזים הוא עובד אם הוא עובד על 85 אחוז ומעלה, אז יש לך ווירוס אם הוא עובד על פחות, זה אומר שאתה מריץ סתם תכניות ברקע (תסתכל ליד השעון כמה תכניות רצות) ע´מ לסגור אותן, START>RUN>MSCONFIG שם תעבור לסיפריית START ותעיף את התכניות שים לב!!! תעיף רק את מה שאתה מכיר כתכנית ולא דברים אחרים בהצלחה ושים 5 שקל בקופה

ezaton

New member
יתכן ובנוסף

קיימות שגיאות בדיסק. הרץ בודק הדיסק (ובסופו גם מאחה) המלא, לפני שאתה הולך לישון. Ez

zero cool

New member
תשובה לבקשה לעזרה של zeeval

הבעיה שלך יכולה להיות מלא דברים אבל לא נראה לי וירוס . מה שלפי דעתי אתה צריך לעשות זה להיכנס להתחל ואז לתוכניות , לעזרים, לעזרי מערכת, ול-SCAN DISK בתוכנה הזו אתה צריך לסמן את הכוננים שלך וללחוץ התחל. אחרי זה תכנס ל-DISK DEFRAGMENTER שנמצא ליד ה-SCAN DISK ולעשות אותו דבר רק שזה לוקח הרבה זמן כמו שעה לכונן.

למעלה