עזרה דחופה

• פותח הנושא ommri
  • פורסם בתאריך

ommri

New member
עזרה דחופה

שלום אני נער בן 18 בתול ויש לי בעיה חמורה מאוד ומתסכלת. אני בקשר אם מישהי כבר שלושה חודשים ועכשיו אנחנו כבר הגענו לשלב אינטימי יותר ואנחנו רוצים לקיים יחסי מין. אז ככה בפעם הראשונה כאשר באתי להחדיר לה את האיבר שלי וכאשר הוא רק נגע באיבר שלה הוא לא הצליח להיכנס והוא כזה התחיל לאבד מקשיחותו וחוזק. אני התיעצתי אם חברים שאני מכיר והם אמרו לי שזה בגלל שזה הפעם הראשונה שלי ואני לחוץ. מאז ניסנו שוב כמה פעמים ובכל פעם זה שוב קרה ולי כבר לא נעים וזה מזה מתסכל אותי רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ואם אתם יודעים לאיזה רופא אני צריך ללכת בשביל זה, ואם אני צריך להשתמש בויאגרה שזה יגרום לאיבר שלי תמיד לעמוד.

../images/Emo24.gif

לבן ה-18! ראשית , כל הכבוד על הפתיחות והכנות. הרבה בני נוער בני 18 היו מספרים בגאווה על ניסיונם העשיר במלאכת ובממלכת המין. אכן חוויה לא נעימה ומתסכלת, אך מכאן ועד לרוץ לספר לחברה??!! התופעה אותה אתה מתאר קורת, לצערנו, ללא מעט צעירים כמוך. הבעיה יכולה להיווצר ממספר סיבות הקשורות בבחור בבחורה או בשני בני הזוג: 1)חוסר ידע וניסיון מיני- אמנם הזקפה והעוררות המינית אצל נשים, הינם תופעות אינסטינקטיביות, אשר חלות באופן טבעי, אך קיום יחסי מין מלאים הוא משהו נלמד. נכון, אצל רובנו זה קורה באופן טבעי וזה לא סיפור גדול, אך בתחילת הדרך יש ללמוד מה ואיך לעשות על-מנת להצליח לחדור. על בת הזוג הרבה פעמים להנחות ואפילו להוביל, פיזית, את איבר המין אל תוך פתח הנרתיק. עם כל הפתיחות שקיימת היום, ישנם לא מעט זוגות צעירים שאינם מכירים את האנטומיה והפיזיולוגיה של אברי המין. הרבה לא יודעים בדיוק איפה ואיך לעשות את זה. אין בכוונתי לרמז ו/או לפגוע, אני מציין נתון שאני נתקל בו מידי יום ביומו בעבודתי. יחסי מין המציאות זה לא כמו שקורה בטלנובלות.... 2)יש מצב שאכן אתה בלחץ!!. מצב זה יכול להיות פשוט לטיפול עצמי, ולמרות שאני מבין את הלחץ אליו נכנסת, יש בשורות אלו להרגיעך ולתת לך דרך ע"מ לפתור את הבעיה בכוחות עצמך. אומרים שכשאוטו נכנס לבוץ, לא נותנים full גז כי האוטו יתחפר יותר. מסקנה מן האמור: בפעמים הבאות שתכנס למיטה עם חברתך, אל תנסה לקיים יחסי מין מלאים!. עשו כל דבר ואפילו אם יש לך זקפה של טיל בליסטי, אל תנסה לקיים יחסי מין מלאים. נסה בהתחלה להחדיר אצבע לאיבר מינה (כמובן בהסכמתה....ואסביר בסעיף הבא את הרציונל העומד מאחורי הצעה זו). לאחר שניסיתם את זה מספר פעמים ואכן אין בעיה, ויש זקפה, נסה לחדור...אני מאמין שיצליח! 3)אני יוצא מנקודת הנחה שגם לחברתך זהו ניסיון מיני ראשון. יש לא מעט בחורות אשר מסיבות כלשהן, שלא אפרט בתשובתי זו, מכווצות באופן לא רצוני את שרירי הנרתיק. יש להן תופעה הנקראת וגיניזמוס. אני לא יודע אם חברתך משתמשת בטמפונים או לא. אני לא יודע אם ניסיתם להחדיר אצבע לנרתיק כדי לראות שאכן זה אפשרי. יש מקום לבדוק ולשלול את האפשרות שאכן אין לה את הקושי שציינתי. אם אכן היא מכווצת, לא יעזור ידע וניסיון כי לא תהייה אפשרות לחדירה. 4)יש מצבים, שהם נדירים יותר, אשר יש קונפליקטים עמוקים יותר אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לבעיות בזקפה. רגשות אשמה, אמביוולנטיות, פחד מהריון, כעסים ופחדים מהתחייבות המציפים אותנו, באופן לא מודע, עלולים לגרום לירידה בזקפה. פרשתי את הגורמים העיקריים אשר עלולים לגרום לתופעה. אין במה שכתבתי בכדי לקבוע שזו אכן בעייתך. אישית, לא הייתי ממליץ לך ליטול כדור לזקפה. אתה בחור צעיר ולא הייתי רוצה שתיצור תלות בכדור זה או אחר, על מנת לקיים יחסי מין מלאים. מה גם שאם יש כיווץ בנרתיק, אפילו אם תיקח כדור (וללא קשר לכיווץ) אם זה לא ילך עם כדור "תתחפר" עוד יותר. בדוק את כל הכתוב מעלה, וכך ת'עיניינים יותר לאט!! בהצלחה!! עידן מיליצ'ר

למעלה