עזרה דחופה!!

עזרה דחופה!!

בפסח אני עושה בייביסיטר לילדה בת 4 עוד מעט ילד בכיתה ב' וידל בכיתה ו'. אני רוצה מלא רעיונות מה אני יכולה לעשות להם כדאי שלא ישתעממו.. תודה רבה.

רעיונות לא חסר....תני כיוון לגבי מה

את יודעת\יכולה\רוצה לעשות איתם וכן מה התקציב שלך

נילקי1

New member
אלה גילאים נהדרים ליצירה

ויש כל כך הרבה רעיונות שעדיף קודם להתמקד - תשאלי אותם או את אימם מה הם אוהבים - לצייר, לפסל, האם אוהבים להתלכלך או לא, מה למשל הם אוהבים מהחומרים שהן מכירים מהגן/מבי"ס וכו'. תשאלי אותם גם מה יש להם בבית שממנו ניתן ליצור- חומרי יצירה קנויים וחומרים ששוכבים בבית וניתן למחזר. במקביל את יכולה ללכת לחנות יצירה ולבקש קצת הכוונה מהמוכרת. ואם הם לא מכירים / לא עונים לך אני ממליצה על
צבעי מדבקות חלון צריך אחד תוחם וכמה צבעים - מתאים לכל גיל.
פלולינה/ פלסטלינה/ בצק. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות ותבניות שונות שאולי יש בבית לעבודה איתם. וכמובן צבעי גואש, צבעי פנדה טושים ודפי צביעה (אולי תכיני לכל אחד עם הדמויות שהוא אוהב) - תמיד טוב שיהיה.

נילקי1

New member
נזכרתי בעוד משהו

אפשר על דפים רגילים או בריסטולים בגודל A4 לצייר עם מכחול ודבק פלסטי ולפזר חול, ואם את כבר בגינה לאסוף כל מיני עלים ודברים יפים ולהדביק.

עוד כמה רעיונות

בחנויות של שני שקל מוכרים שבלונות וגבס את יכולה להכין מראש שבלונות מגבס ולצבוע אותן. יש אפשרות להשתמש גם בדאס הוא לא יקר לעשות ממנו צורות (מהצורות של הבצק) ולצבוע בצבעי גואש-מהדס אפשר גם להכין מגנטים מהדס. ישנם דפי צביעה שאפשר למצוא ולצבוע. כמו כן היום ראיתי בחנות של השני שקל חמסות ועוד כל מינה דברים מאוד נחמדים מעץ אפשר לעשות שלט לחדר או להדביק מפיות. לילד בכיתה ו' יש בחנויות יצירה וילדים להרכיב מכוניות, אופנועים הם לא יקרים משהוא כמו 10 שקלים לערכה זה יעסיק אותו די הרבה זמן.

למעלה