עזרה דחופה!!!

עזרה דחופה!!!

התקנתי חלונות 2000 מקצועי, ונתקלתי בבעיה חמורה מאד! כל הנושא של השפה העברית! באוטלוק אני רואה ג´בריש. בICQ אני רואה ג´בריש. בבילון אני רואה ג´בריש. איך מסדרים את זה?

yoo

New member
אני חושב שאני יודע....

קודם כל למשתמשים ביתיים לא מומלץ להשתמש בוינדאוס 2000 כי הוא מיועד לשימוש משרדי! לגרסאתו הביתית קוראים me אך היא מלאה בבאגים מעצבנים כמו כל תוכנה היום של מיקרוסופט אז ככה: אני משער שהוינדאוס 2000 שהתקנת הוא באנגלית מכאן נובע כי אין לו פונטים עבריים פונט= צורת כתב....גופן בעברית אז תורידי את הפונטים העבריים מאתר כלשהו (נראה לי שאפשר להוריד אותם אפילו מתפוז) ושימי אותם בתקייה של הפונטים הנמצאת בשולחן העבודה זה אמור לפתור את הבעיה

duke4you

New member
יש לך טעות

windows 2000 תומך בכל השפות ואין צורך בהורדת גופנים. נכנסים ללוח בקרה – REGIONAL והוספת וי על עברית למטה - > התקנה + אתחול למחשב. אח"כ כניסה ל INPUT - > ADD אח"כ כניסה ל"מקלדת" ואז - > INPUT - > ADD. בסיום התהליך של התקנת העברית יש להכנס לתוכנות שציינת, למשל איסיקיו ולשנות את הגופן לגופן עברי. זה הכל.

באדי

New member
ובנוסף יש לך טעות בסיסית

ה - WIN2K הוא לא כמו WIN ME לחלוטין ה - ME הוא למעשה WIN98 משופר (בעיקר חזותית + מס´ פונקציות שאמורות להקל על המשתמש) ואילו ה- WIN2K מבוסס על טכנולוגיית NT שזה משהו אחר לחלוטין.....

דיסקט

New member
כשאתה אומר "הוספת וי למטה" אתה

מתכוון לסמן את Hebrew ברשימה, לעשות OK בתיבה שנפתחת לאחר שבחרתם בה Hebrew, לבחור ברשימה למעלה באותה צורה Hebrew, לעשות OK. ה Input Locales מוספים אוטומטית

באדי

New member
ראיתי גם בפורום אינטרנט ומחשבים

שיש כל מני "דעות" לגבי השימוש היעילות והיציבות של שתי מערכות ההפעלה : WIN2K WIN98 אז אומנם אני לא מומחה אבל אני משתמש בשתיהן ויש לי מס´ "הארות" המבוססות על עובדות שנתקלתי בהן במשך הזמן בעבודה מול שתי המערכות הללו: 1. בשתי המערכות אני נתקל במסכים כחולים באותה המידה אלא מה - ב - WIN2K יותר קל להמשיך לעבוד מבלי לבצע RESTART, הייתי אומר שאפילו ב - WIN2K יש יותר מסכים כחולים (אולי בגלל שהמערכת יותר רבגונית מבחינת האפשרויות שיש בידי המשתמש). 2. למעשה ה - WIN98 יותר "סלחנית" בנושא תוכנות ודרייברים שאינם תואמים במאת האחוזים את המערכת כלומר ניתן לעבוד עם תוכנות ודרייברים שהם "קרובים מאד אבל לא בדיוק", לעומת WIN2K - אם זה לא בדיוק אז חבל על הזמן!!. 3. למעשה שתי המערכות מספקות למשתמש הביתי את אותה מעטפת ביצועים,אפשרויות (כמובן של- WIN2K יש יותר אפשרויות בתחום ה- NETWORKING,שליטה בהגדרות וכ"ו)אבל למשתמש הביתי זה לא כל כך משנה. 4. הייתי אומר שברוב המקרים על אותו מחשב נתון ל- WIN2K יש יתרון מהירות על ה- WIN98 למרות שבאופן בסיסי היא יותר "כבדה". לסיום אומר שמה שכתבתי פה אינו מתיימר להיות ניתוח מקצועי ומלא לגבי אף אחת מהמערכות זה סך הכל "בחינה" כללית, כפי שאני רואה את הדברים מנקודת המבט שלי בלבד.

noam01234

New member
דעתי

ללא ספק יש לכל אחד משתי המערכות יתרונות וחסרונות, מיקרוסופט לאחרונה הגדירה את חלונות 2000 כמערכת הפעלה לעסקים, האמת היא שזה לא כלכך נכון יש עדיין המון עסקים שעדיין עובדים בדוס וכידוע חלונות 2000 לא מריצה אותם טוב כמו חלונות 9X. לחלונות 2000 יש יתרונות בתור תחנת עבודה ברשת בגלל אבטחה יציבות וכו´ אך יש המון עסקים שמעדיפים להתקין 9X במקום 2000 כי הטיפול בתחנה יותר קל ומערכת ההפעלה לא גוזלת המון משאבים. חלק גדול מהעסקים מתקינים מערכות מעורבות - חלק עם 9X וחלק עם 2000, החלוקה נעשית עפ"י שיקול של הצרכים של המשתמש, בתחנות עבודה כבדות כמו מערכות תיב"ם אין ברירה אלא להשתמש בחלונות 2000 בגלל ניהול הזכרון, תוכנות תיב"ם הן תוכנות כבדות מאוד שדורשות כמויות זכרון עצומות. אני אישית מעדיף להתקין בכל התחנות 9X למעט תחנה של מנהל הרשת ותחנות כבדות מנהלי רשתות (מתוחכמים) מבצעים גם התקנות אוטומטיות ע"י סקריפטים ושימוש בתוכנות הפצה, כך שבעת קריסה של אחד התחנות ניתן לפרמט ותוך שעה עד שעתיים להחזיר את המערכת לקדמותה כמעט ללא התערבות טכנאי. אם מדברים על עסקים אז לדעתי בשנים הקרובות המצב הולך להשתנות (אפילו כבר מעכשיו) ארגונים גדולים ובינוניים עוברים לעבודה ב Termina Server ועבודה עם מחשבי רשת (רזים), אני מאמין שבמהלך השנים יעברו גם הלקוחות הקטנים לצורה הזו ע"י התקנת שרת אצלם או באספקת תוכנות ע"י ספק תוכנה מרחוק. בכל אופן הבעיה של העברית בחלונות 2000 היא בהתקנה, אם לא מסמנים עברית בהתקנה ומשנים את אח"כ מתחילה הבעיה, המערכת שאמורה לטפל בשפות (MUI) לא מותקנת טוב, הבעיה היא שאי אפשר לסדר את זה אחרי ההתקנה - צריך להתקין מחדש ולהקפיד לסמן את העברית בהתקנה.

dzbeda

New member
בעיה קשה אבל פתירה

במהלך ההתקנה מגיע השלב שצרכים להגיד מה היציאה של המקלדת את צריכה לשים את HEBREW בשלוש מקומות ולעשות אותו DEFULT הבעיה שאם לא מבצעים את זה בזמן ההתקנה, שמשנים את זה אחרי ההתקנה זה לא תופס אז אני מציע פורמט מחדש. ודרך אגב אחלה מערכת הפעלה גם למשתמש הביתי אני עובד איתה אני מריץ משחקים והכל...והדבר הכי טוב שהיא לא נופלת ואין לי יותר נתוקים מהרשת הייתי מחובר בסביבות 83 שעות בלי ניתוק

למעלה