עזרה דחופה..

ofir451

New member
עזרה דחופה..

יש לי בעיה ב- football manager 2005 5.0 אז ככה... היה לי את המשחק הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי להוריד את קובץ הפיקס של המשחק התקנתי אותו ועכשיו המשחק שינה את השפה שלו לשפה בלתי ברורה יש לי קובץ שנקרא football manager 2005-all languages בחרתי אנגלית והתקנתי ועדיין לא עזר למישו יש מושג מה אני יכול לעשות כי הדיסק עם ההתקנה לא אצלי ואין לי איך להשיג התקנה מחדש של המשחק תודה מראש לכל העוזרים..

sok777

New member
יש לי פתרון.

תכנס לשמירה אחת. באופציוות למעלה שבאנגלית זה OPTION, WORLD, MANAGER ואלו. אז באופציות האלו לך להכי ימני שם למעלה, שזה OPTION באנגלית. ותלחץ על הכפתור ה-7 מלמעלה למטה, שזה PREFENCES באנגלית. אח"כ יש לך 2 טורים אחד עם ריבועים לסמן V ואחד תיבות נפתחות, אז תלחץ אז תלחץ בטור השמאלי של התיבות הנפתחות, על האופציה שהכי למעלה ותמצא ENGLISH ותלחץ. אני לא הבנתי בדיוק מההודעה שלך אם עשית את זה אבל בכל זאת. ניסיתי לעזור לך.

ofir451

New member
רגע..

אתה יכול בבקשה לרשום לי איזה מספר ברשימה זה world ואיזה מספר זה option כי אני רואה את המשחק בשפה לא ברור ככה שאני לא יודע מה זה כל דבר

sok777

New member
נו אמרתי..

הכי בצד ימין זה option ואז 7 למטה זה PREFENCES ואז הכי למעלה מצד שמאל תפתח את התיבה ותבחר ENGLISH.

ofir451

New member
תודההההה

תודה גבר אני אוהב אותךךךךךךךךך הצלת לי את המשחק אין כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sok777

New member
חחח אין על מה אחי

תמיד לשירותך. גם אם זה מצריך אותי להכנס ולמשחק ולהכנס ולראות שאני מוכר את רוביניו:( חח סתם, פעם בטעות העברתי לצרפתית אז... אני מנוסה. לשירותך אחי, אני שמח שאתה שמח..... חחח תמשיך לשחק מנג'ר. הא, הצלתי מנג'ריסט. אני גאה

למעלה